Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?
"Illetve, ha ismersz ilyen férfit itthon az is érdekelne.. esetleg van több ismerősöd is?"
Igen ismerek, nem is egyet, és van aki más 18 éves is otthon marad a gyerekkel, cseréltek.Sőt ismerek olyat is aki nem csak a gyesen maradt otthona beteg a tartós beteg gyerekkel, hanem után Ő marad otthon úgy mond háztartásbelinek. Neki elég speciális szakmája van , abban nem tudott elhelyezkedni, így a feleség dolgozik.
Teljesen jogos a feleségedtől,hogy most ő akar karriert építeni. Neked nem kel feladni az állásos szerintem. Nekem is és a kollégáimnak is olyan munkája van, ami napi 9-10 órás munkát igényel. Vannak köztünk, férfiak és nők is (én is nő vagyok, mérnöki munka), de van normális férjük aki délután megy a gyerekért, viszi edzésre, most, takarít stb., és van " bébiszitter", bejárónő, kaja rendelve. Ketten kerestek annyit, akkor belefér heti 1-2x szer a segítség fizetése is.
Ketten vállaltátok a gyerekeket, ketten is kell megoldani.
En sose kernem a ferjem erre, az en fizetesem csak a kajara eleg, lakas gyerekneveles egyebek sehol.
Szerintem is az a megoldas hogy dadust kell fogadni.
73.
Nem kérte a nőtől, hogy maradjon otthon, az kérte tőle, ha nem tűnt volna fel.
" Olyannak nem is szültem volna aki 10 órákat dolgozik. "
Jézusom, remélem ezt nem gondoltad komolyan. Ilyet leírni. A pofám leszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!