Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleség extrém felvetés! Szer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy maradjak én otthon a 2 gyerekkel…. Magyarországon ez működhet? Jelenleg én vagyok a család eltartója. Nem tudom magam itthon elképzelni. Szerintem ez a házasságunk végét fogja jelenteni…. Karrierem csúcsán vagyok 39 évesen.. a felvetés is rémisztő, pláne, hogy a töredékét keresné az én fizimhoz képest! (3 és 5 évesek a gyerekek) ja; mindent bele adok itthon maximálisan így is!

2023. jan. 2. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
85%

"Illetve, ha ismersz ilyen férfit itthon az is érdekelne.. esetleg van több ismerősöd is?"

Igen ismerek, nem is egyet, és van aki más 18 éves is otthon marad a gyerekkel, cseréltek.Sőt ismerek olyat is aki nem csak a gyesen maradt otthona beteg a tartós beteg gyerekkel, hanem után Ő marad otthon úgy mond háztartásbelinek. Neki elég speciális szakmája van , abban nem tudott elhelyezkedni, így a feleség dolgozik.

Teljesen jogos a feleségedtől,hogy most ő akar karriert építeni. Neked nem kel feladni az állásos szerintem. Nekem is és a kollégáimnak is olyan munkája van, ami napi 9-10 órás munkát igényel. Vannak köztünk, férfiak és nők is (én is nő vagyok, mérnöki munka), de van normális férjük aki délután megy a gyerekért, viszi edzésre, most, takarít stb., és van " bébiszitter", bejárónő, kaja rendelve. Ketten kerestek annyit, akkor belefér heti 1-2x szer a segítség fizetése is.

Ketten vállaltátok a gyerekeket, ketten is kell megoldani.

2023. jan. 8. 08:10
 72/78 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező hagyjad. Ezek otthon bekattant nők. A mai helyzetben teljesen normális, hogy a kérdező hagyja ott a munkahelyét a milliós fizetéssel, plusz jutattással, hogy a felesége ennek a fizetésnek a töredékéért karriert építsen? Aztán meg a kedves neked kezd el sírni, mikor hiányzik az otthoni kasszából a pénz, apuka pedig lazsál otthon, mert a gyerekek napközben intézményben, apukának otthon nincs annyi dolga, azonkívűl, hogy frusztrált és depressziós lesz. Én nem kérném erre a férjem, vennék fel valakit, aki segít a gyerekek körül, ha annyira karriert akarok. Bár akkor nagyon nem tudom minek kellett gyerek, ha mindketten a karrier megszállottjai vagytok, a gyerekek kárára is
2023. jan. 8. 19:05
 73/78 anonim ***** válasza:
80%
De az, hogy a nő depressziós meg frusztrált, az nem baj ugye?
2023. jan. 9. 14:11
 74/78 anonim ***** válasza:
34%

En sose kernem a ferjem erre, az en fizetesem csak a kajara eleg, lakas gyerekneveles egyebek sehol.

Szerintem is az a megoldas hogy dadust kell fogadni.

2023. jan. 10. 20:52
 75/78 anonim ***** válasza:
0%

73.

Nem kérte a nőtől, hogy maradjon otthon, az kérte tőle, ha nem tűnt volna fel.

2023. jan. 10. 21:01
 76/78 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem tűnt volna fel eddig a feleség maradt otthon (feltételezhetően külön kérvény, kérés és hiszti nélkül) 5!!! éven keresztül. Mekkora hatalmas és megugorhatatlan kérés, hogy most már hadd építhesse ő is a karrierjét… Hallatlan de tényleg.
2023. jan. 10. 23:01
 77/78 hzs3921 válasza:
66%

" Olyannak nem is szültem volna aki 10 órákat dolgozik. "

Jézusom, remélem ezt nem gondoltad komolyan. Ilyet leírni. A pofám leszakad.

2023. júl. 6. 00:16
 78/78 anonim ***** válasza:

Ha rosszabbul élnétek amiatt, hogy kevesebbet keresne, akkor elég hülye ötlet. De ha nem éreznétek meg, mert tegyük fel eleve gazdagok vagytok, pl. családi vállakozás, cégcsoportok, akármi miatt van pénz, akkor miért is ne? Egy kapcsolat kompromisszumokkal, lemondással jár.

Dobjatok fel egy érmét, döntsön a véletlen.

De ha anyagilag megéreznétek, akkor ne engedj!

tegnap 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!