Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?
Kérdezd meg légy szíves a férjed..
Én nem ismerek ilyet…
És valóban, ha látnék erre példát itthon akkor lehet, h nyitottabb lennék. Volt egy ismetősöm akinek a haverjának a tesójának a Svéd kollégája otthon van a gyerekkel úgy hogy 30-as aktív férfi… ilyet hallottam persze de mondjuk se az oviban se a játszón sem az egyéb foglalkozásokon nem tudok ilyen paliról. Ha mondjuk minden 20. Fickó otthon lenne már nyílván ismernék ilyet. Szerintem konvergálunk a nulla irányába.
Jaaaa értem, tehát ha te nem ismersz ilyet, akkor nem is létezik? Logikus.. Ja mégsem.
Először is szakadj le a férjemről, nem ő a téma! Másodszor világosan leírtam, hogy IGEN, gond nélkül otthon maradna, mivel értelmes férfival házasodtam, nem egy hímsoviniszta pötssel, aki kiherélésnek nevezi a gyerekeivel való foglalkozást. Végső soron pedig értelmes férfi, apa nem a idegenek hozzáállásától és véleményétől teszi függővé a felesége helyett, hogy otthon marad-e a gyerekeivel.
42.
Minden bizonnyal igazad van.
Szerencsés vagy, h a férjed otthon maradna és mondjuk a nettó 1 millás fizuját a korlátlan céges kocsit meg a kiépített kapcsolat hálóját kukázná.. nagyon értékes lehetsz ha ezt meglépné.
Amúgy ha keresel egy millát, abból simán lehet fizetni valakit, aki elhozza a gyerekeket az oviból és velük van amíg egyikőtök haza nem ér.
Ha feleséged szeretne karriert, akkor ez a köztes megoldás.
Ne haragudj, de a feleséged miért ne akarhatná vinni valamire az életben? Neked eddig ez adott volt, mert ő lehetővé tette. Most már nem gondolod, hogy ideje lenne neki is alakítani a saját életét?
És mielőtt: igen, nő vagyok, a férjemet nem tudom megkérdezni, mert nincs férjem, DE a volt férjem is pont így gondolja, többek közt ezért is ugyanannyit vannak vele a gyerekeink, mint velem, így mindkettőnknek azonos lehetősége van szülőnek lenni, és dolgozni is.
49.
Ez jó megoldás.
Az azonos feltétel az kiváló kompromisszum. Jól csináltad.
1 hét itt egy hét ott. Szerintem ebbe az irányba fog menni a dolog. Érdekes konkrét esetről nem érkezett hír, h a férfi a kiváló egzisztenciát nullázná és férfi sem reagált erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!