Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?
Konkrétan nem talalkoztam olyan hímringyóval, aki ennyire megakar felelni a többi hímringyónak:D
Mi lenne, ha megkuratnád magadat velük aztán kuss van
46 Mondjuk ha az én férjem keresne egy millát, akkor az ötlet felvetés kapcsán bedobná egy dadus felvételét, nem pedig az lenne az első gondolata, hogy őt most “kiherélik”. 🤮 Se nem az, hogy ez a házasságunk végét jelenti.
Amúgy ne add elő magad, előttünk felesleges, a kommentjeid 95%-a nem a pénzről szólt, hanem hogy neked, mint férfinek otthon kellene maradnia a saját gyerekeivel és ez kiherélés és ez szerepcsere és ez neked mennyire nem fér bele és különben is mindenki kérdezze meg a férjét erről, mert….mert nem tudom miért igazából, mivel hogy értelmes ember nem idegenektől teszi függővé, hogy otthon marad-e a gyerekeivel.🤦🏻♀️ Szóval nem kell a melléduma, neked a fő problémád, hogy szerinted ez a nő “dolga” és mi az, hogy most tőled 5 otthon töltött év után ezt elvárná..
A kiváló egzisztenciát, amit teremtettél, kiveséztük. Amúgy maximálisan egyetértek veled, hogy a te melódat nem lehet sitty-sutty áttenni 4 vagy 6 órásra.
Feleséged is kb ugyanerre a típusú karrierre vágyik, hasonló időbeosztással, ha jól értem.
Többen kérdezték, de nem válaszolsz: miért nem megy bébiszitter 4-kor a gyerekekért és van velük mondjuk 6-ig, míg hazaértek...?
50! Ne haragudj már, de te ennyi ésszel mivel tudsz 1millát keresni?
Tehát az 1 hét itt, 1 hét ott, neked megfelelne. Áruld már el, hogy akkor hova tennéd a karriered, amikor nálad van a gyerek??? Lehet, hogy neked ez újdonság, de a kedvedért olyankor se tartana nyitva este 8-ig az ovi. Vagyis ahogy akkor megoldanád, pont ugyanúgy kell most is.
Kb húszan leírták babysitter bevonását, amire egyszer se reagáltál. Nem tudod, mit jelent a szó? Segítsünk? Vagy esetleg a milliós fizetéseddel az már nem fér bele? Vagy mi a gond?
A válaszaidból kiindulva, te nagyon nem szeretnéd, ha a párod karriert építeni, mert akkor nem éreztethetnéd vele a felsőbbrendűséged.
Amúgy meg ne légy smucig, 1 millió nettóból és a feleséged plussz fizetéséből biztosan futná napi pár óra babysziterre. 17 óráig van óvoda általában és onnantól 19 óráig, míg haza nem értek, akkor napi 2 óra. Igaz, akkor hétköznap nem sokat lennétek a gyerekekkel, mert 9 körül már ők is alszanak.
Ilyen feltételekkel minek kellett neked gyerek? Gyakorlatilag naponta te így is alig látod őket ébren pár órát.
Köszönöm szépen, hogy vettétek a fáradságot és virtuális tollat ragadtatok!
Sajnos férfiaktól nem jött vélemény de ez is beszédes..
Tanulságos, hogy milyen érzelmeket kavar fel egyesekben a kérdéskör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!