Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?
Igen, engem nagyon felkavar más lelki nyomora. Ja, nem 😂
Teljesen igaza van.
Ő gyakorlatilag 2x2 (3?) éven keresztül otthon volt, gyakorlatilag nulla karrierépítési lehetőséggel.
Mi a bajod, pontosan? Hogy ő is el akar érni valamit az életben, ami több, mint két gyerek ellátása?
Hálistennek az én párom nem ilyen hímsoviniszta pöts... bár nem is lennék vele együtt :D
(62)
Ennyi ésszel az is csoda, ha egyáltalán van munkád, nem még hogy milliós fizetésed.😂
Azon viszont készséggel tudsz pörögni, mint a ringlispíl, hogy MÁS mit tenne, hisz értelmes férfi ismerve köztudottan az, hogy ahelyett hogy a SAJÁT családján belüli problémákat és annak lehetséges megoldásait venné figyelembe, inkább lemegy oviba, miszerint “Ha Pistike is csinálja, akkor én is, ha nem csinálja, akkor én sem”. 🤦🏽♀️ Grat.
Basszus, miert estek neki a kerdezonek? Normalis ferfi nyilvan nem nezi el hogy a felesege a csalad helyett karriert akar epiteni. Igenis a no dolga otthon lenni es osszetartani a csaladot.
Kerdezo, ne engedj ebbol
Nincs olyan, hogy ez a nő dolga, az meg a férfi dolga! Ez max valami csőlátású, középkorban ragadt, maradi ember vallja.
A kérdező felesége 5 éve van otthon az egyébként KÖZÖS gyerekeikkel és most hogy hosszú évek után szeretne teljesen érhető módon a karrierjére koncentrálni a drága kérdező van felháborodva, mert derogál neki a tulajdon gyerekeivel lenni napi x órát, ráadásul vadidegen férfiak véleményét előrébb valónak tartja, mint a saját feleségéét.
Nekem ilyen hisztit csapna a férjem arra a felvetésre, hogy maradjon ő is otthon a gyerekekkel és azt mondaná válaszképp, hogy ez az én dolgom, nos abban a pillanatban adnám rá a kabátját és mutatnék ajtót. A kérdező pont annyira szülője a gyerekeknek, mint a felesége, nem mellesleg a feleség is önálló ember, szabad akarattal, saját döntésekkel és vágyakkal, nehogy már a férj döntse el helyette hol van a “helye”, jóságos ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!