Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek milyen jelentősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen jelentősége van a házasságnak egy kapcsolatra nézve? Miért fontos vagy nem fontos számotokra a házasság?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
7. Edricus! Ne erőlködjél már a negyed osztályú humor bombáiddal. Neked még anyu viszi be a habos kakaót, nem is értem hogy mit okoskodsz a felnőttek dolgában. Inkább arról mesélj, hogy hozott-e a Jézuska jégvarázsos kifestőt?
2022. dec. 30. 08:05
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

11.

2017-ben éltem utoljára otthon, úgyhogy 'kissé' elmaradottak az információid.

Ezen felül nagyon informatív és hasznos választ írtál... vagy mégsem? Csak egy öncélú fikázás lett? Hát, van ez így.

2022. dec. 30. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
12. Hatalmas poént eresztettél el, remélem legalább te mulattál rajta, ha már nőd nincs. Tudod az a baj veled, hogy osztod az észt a felnőtt párkapcsolatok témában, viszont nőd még nem volt. Én sem megyek okoskodni oda, amiről gőzöm sincs. Viszont te már felvilágosítani akarod az embereket egyenesen a házasság témában! Véleményed lehet róla, de a vélemény és a tapasztalat között óriási a különbség. Nekem az a véleményem rólad hogy egy extrém nagy s*ggfej vagy. Egy tompára faragott furkó. Neked erről mi a tapasztalatod? :)
2022. dec. 30. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!