Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen jelentősége van a házasságnak egy kapcsolatra nézve? Miért fontos vagy nem fontos számotokra a házasság?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 18:44
11/13 anonim válasza:
7. Edricus! Ne erőlködjél már a negyed osztályú humor bombáiddal. Neked még anyu viszi be a habos kakaót, nem is értem hogy mit okoskodsz a felnőttek dolgában. Inkább arról mesélj, hogy hozott-e a Jézuska jégvarázsos kifestőt?
12/13 anonim válasza:
11.
2017-ben éltem utoljára otthon, úgyhogy 'kissé' elmaradottak az információid.
Ezen felül nagyon informatív és hasznos választ írtál... vagy mégsem? Csak egy öncélú fikázás lett? Hát, van ez így.
13/13 anonim válasza:
12. Hatalmas poént eresztettél el, remélem legalább te mulattál rajta, ha már nőd nincs. Tudod az a baj veled, hogy osztod az észt a felnőtt párkapcsolatok témában, viszont nőd még nem volt. Én sem megyek okoskodni oda, amiről gőzöm sincs. Viszont te már felvilágosítani akarod az embereket egyenesen a házasság témában! Véleményed lehet róla, de a vélemény és a tapasztalat között óriási a különbség. Nekem az a véleményem rólad hogy egy extrém nagy s*ggfej vagy. Egy tompára faragott furkó. Neked erről mi a tapasztalatod? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!