Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról ahol van egy gyerek, az apja dolgozik az anyja nem dolgozik. Nem akar elmenni a nő dolgozni. Mit gondoltok erről?
Én szívesen dolgoznék, de a férjem nem szeretné, pontosan azért amit itt sokan írnak. Egyrészt, az én szar netto 450 ezres fizetésem fagyipénz, másrészt, ő sokat jar külföldre, és mi a fenét csinálok, ha betegek? 2 napot megy, 3at nem! Ez igy mióta ovodás lett! (Anyós nincs) Az én anyukám messze lakik.
Komolyan érdekelne a válaszod
Rengeteg családban van ez a sorozatos betegeskedés miatt! Ha kettot tusszent, már nem mehet be oviba/iskolaba! Olyankor anyu marad vele otthon, és nincs az a munkáltató, aki elnéz ennyi hiányzáyt! Tavaly, többet voltak otthon a gyerekek, mint óvodabán, és nincs olyan túl sok 4 órás munka.
Téged ez miért zavar amugy?
39
Miért?
Én nagyon szeretnék dolgozni, de a gyerekek miatt nem tudok! Többet vannak otthon, mint iskolában, annyit betegek! A férjem, ha megfeszül se tud velük otthon maradni, ( munkaidőbeosztása miatt pedig nem tud itthon maradni velük ha betegek! ) szintén a munkabeosztása miatt, nem tudja kivenni a részét a házimunkából, és a gyerekek körüli teendőkből se. Igy hogyan? Vagy szerinted, el kéne mennem dolgozni, minden házimunkát megcsinálni, minden gyerekek koruli teensot megcsinálni EGYEDÜL? Ez hol lenne fair?
Semmi közöd hozzá.
Ha akar elmegy dolgozni, ha nem akkor nem, ezt nekik kell megbeszélni és tudni, nem neked.
Normális esetben a gyerek 3 éves koráig nem is kellene a nőnek dolgoznia, mert van elég dolog amit kell otthon és a gyerek körül csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!