Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról ahol van egy gyerek, az apja dolgozik az anyja nem dolgozik. Nem akar elmenni a nő dolgozni. Mit gondoltok erről?
En pont ugyanigy voltam. Ott kellett hagynom a melom mig o utazgat az orszagba es kulfoldon. Csak az o karrierje szamitott. Az iskolam is felbehagytam a csalad miatt. Kesobb meg nem volt vegzettsegem, tapasztalatom, nem volt melo, ami idobe jo lett volna es sokat volt beteg a gyerek. Kerdeztem ferjemtol ha sokat lesz beteg a gyerek akkor kirugnak. Itthon maradsz vele? Valasz: miert, engem rugjanak ki? Majd keresel masikat.
Mintha az olyan konnyu volna. Szemetek a pasik nagyon, el is valtunk, felkapaszkodott a hatamon millios fizetesig utana meg kidobott az utcara, minden kozos vagyont kimentett. Alig tudtam talpra allni. De a lanyom nem lesz ilyen hulye mert elmondtam, elmondom neki szazszor ha barki hatraltatni meri a karrierjet, nem segit hazimunkaba, nem gondozza a gyereket, nem vesz ki tappenzt, csak mindent a nore locsol hogy az majd talaljon alulfizetett alkalmi munkakat plusz lassa el a gyereket, haztartast is, azonnal elvalik, pelenkas gyerekkel is. Ha van karrierje, mert a ferfi nem teszi tonkre, felvesz egy bebiszittert, takaritonot, de nem tolja mas szekeret. Sajnos igy apuka onzosege miatt napi 10 orat lesz intezmenyben a gyerek es emiatt muszaj elvalni, mert ilyen ferfi nem erdemli meg hogy csaladja legyen. Aki mindent a nore tol hogy oldja meg ketteszakadva szar alulfizetett munkakkal es gyakori munkahelyvaltasokkal, vagy mert a gyereke napi 10 oraba bolcsibe kenyszerul. Csakis az a ferfi erdemel csaladot, aki ugyanugy visszavesz a karrierjebol a no javara hogy egalba legyenek, ha kell melohelyet valt a csalad miatt, ugyanugy kiveszi a reszet mindenbol, tappenzeket is, teljesen fele fele aranyban.
14! De ha nekik így megfelelő, akkor neked kvr nincs hozzá közöd. Neked nincs saját életed vagy mivan?
Kérdezd meg tőlük, itt legyen nagy a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!