Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet erre a házasságunk?
9-es vagyok. Első feleség. Mert a férjem gyerekeinek anyja nem volt a felesége. Ahogy én se voltam a fiam apjának a felesége.
Ettől még a gyerekeinket helyezzük előre. Nem minden áron és nem a másikat háttérbe szorítva, de az ő érdekük az elsődleges.
9 és 11- Ugyan nem írtam mert a probléma szempontjából lényegtelen, de nekem is van felnőtt gyerekem. Kitűnő a kapcsolatom vele, de mivel felnőtt nem szükséges az érdekeit első helyre tenni, megteszi ezt magának. És igen, van olyan jó fej hogy vendéglátás esetén előre megkérdezi nekem és férjemnek (!) mikor és hogyan jó, őt sem hagyja
figyelmen kívül. Én pedig szintén férjemmel egyeztettem, amit ezentúl nem fogok megtenni. Ugyanis ő és gyerekei teljesen figyelmen kívül hagynak minden családot érintő programnál, csak menjek és kész.
De 9-es örülök ha neked ez így jó lenne. Ez a megalázó feleségszerep.
#12 de téged meg azért vinne, mert téged is szeret és fontos lenne neki ha te is mennél és jóban lennétek.
Persze sokáig erőltetni nem jó
Persze, a gyerek az első... hát, érdekes, nálunk én voltam az utolsó, az új nő meg a gyereke pedig a szentek.
Mindegy, feldolgoztam, hogy apám felől meg is dögölhetnék.
Kérdező: miért kéne menned? Ők a parod gyerekei, menjen ő - de én nem lennék olyan emberrel, aki bármin! megsértődik meg puffog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!