Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves házasok vagyunk a férjemmel. 20 éve vagyunk együtt. Azt érzem már nem szeretem, nem néz rám, mint nőre. Nem hanyagolom el magam, mégsem foglalkozik velem. Mi történt?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy nem csal meg.Én sem csalnám meg őt. Hogyan ébresszem fel a tüzet? Főleg, hogy már kiszerettem belőle. Tapasztalatok?2022. dec. 20. 10:04
11/16 anonim válasza:
A kérdező nem azt mondja, hogy szar a házassága, hanem hogy elmúlt a szerelem. Az emberek azt felejtik el helyretenni magukban, hogy az bizony múlandó dolog. A kapcsolat első 1-2 évében kellene tudatosan átgondolni, hogy szeretem-e annyira emberileg, hogy a nagy érzelmek elmúlása után is vele tudok-e maradni? Szerintem az életen át tartó mély szeretet/szerelem nagyon kivételes és ritka dolog. Lehetne gyakoribb, ha nem az a minta ömlene ránk mindenhonnan, hogy a használttól szabadulj meg, mert úgyis jön/veszel másik(at).
12/16 anonim válasza:
De miért nem mondod el neki, hogy mire vágynál? Valószínűleg 16 év után nem lenne földcsuszamlásszerű változás, de ha elmozdulnátok jó irányba, már megérte. A kommunikáción sok minden múlik. Ha fontos a család, akkor kell ilyen típusú áldozatot is hozni.
13/16 anonim válasza:
Ha kiszerettél belőle , akkor milyen tüzet akarsz? Nem értem, ez ellentmond. Ha csak pusztán szexet az más, de az nem tűz önmagában, az csak szex.
14/16 anonim válasza:
Mondjuk nyilván a gyerek csak kifogás
15/16 anonim válasza:
Menjetek el valahova kettesben akár több napra és ezt kérdezd meg tőle. Ha keresztények vagytok, akkor ajánlom hogy menjetek el házasoknak szóló lelkigyakorlatra.
mecshonlap.hu
16/16 anonim válasza:
Mondjuk keressetek egy párterapeutát. Nem szégyen bevallási, hogy megrekedtetek, talán segít, hogy újra felfedezzétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!