Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 16 éves házasok vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves házasok vagyunk a férjemmel. 20 éve vagyunk együtt. Azt érzem már nem szeretem, nem néz rám, mint nőre. Nem hanyagolom el magam, mégsem foglalkozik velem. Mi történt?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy nem csal meg.Én sem csalnám meg őt. Hogyan ébresszem fel a tüzet? Főleg, hogy már kiszerettem belőle. Tapasztalatok?
2022. dec. 20. 10:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
de minek akarod feléleszteni a tüzet, ha kiszerettél belőle?
2022. dec. 20. 10:06
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Hány évesek vagytok? Hány kiló vagy?
2022. dec. 20. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
30%

16 év után persze, hogy nincs tűz és nem is fog visszatérni.

Vagy elfogadod, vagy tovább lépsz.

Más megoldás nincs.

2022. dec. 20. 10:10
 4/16 A kérdező kommentje:

45 évesek vagyunk. Nem vagyok nádszál vékony,de neki is megvan a nagy sörhasa. Nem akarok

elválni a gyerekek miatt

2022. dec. 20. 10:17
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Hány gyerek van?
2022. dec. 20. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
Na már megint a gyerekkel való kifogás....... Akkor szenvedj. Szar házasság, egymás iránt közömbös boldogtalan szülők együtt nyígása még egyetlen gyerek javát sem szolgálta soha.
2022. dec. 20. 10:22
 7/16 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, ha működőképes a kapcsolat miért dobnád el magadtól?

Ha nem bánt, nem ver téged, tisztelettel bánik veled, szeret (még ha nem is szerelemmel) miért kellene a tüzet visszahozni?

Tudod mennyi olyan pár van, hogy tűz nélküli kapcsolatban vannak? Vagy a rózsaszín köd elmúlása után azonnal lelepnek és rossz kapcsolatban kötnek ki?

Én a biztos kapcsolatom nem adnám fel bizonytalanért főleg úgy, hogy rendes, segítőkész párom van.

Nem mindig lehet meg mindenünk.

Vagy ez, vagy az, kevésnek adatik meg mindkettő opció.

2022. dec. 20. 10:25
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Hány gyerek van? Mekkorák? Miért szerettél ki belőle?
2022. dec. 20. 10:33
 9/16 Mathus ***** válasza:
39%
Ha a férjed nem egy elhanyagolt csöves, akkor sorban állnak nála a 30-50 közötti nők (ez a 40-50 éves kor, ez kjó időszak a pasiknál). Saját tapasztalat. És nem hagy el, pedig a jelentkezők közül jópár bevállalja a csóró pasit is, csak ne maradjon egyedül öregségére. Ezt gondold végig, és megjön az emlegetett tűz.
2022. dec. 20. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

Drága kérdező!

Akkor kellett volna elgondolkodnod, hogy miből tartanàd el a 3 gyereket egyedül, amikor a tervezési fázisban voltál. Nem tudom megtapsolni a felelőtlen, rózsaszín ködös majd lesz valahogyanra vállaló embereket. Dolgozol, kapsz gyerektartást is. Nem kevesen megbirkóztak már ezzel, akik nem akartak úgy meghalni, hogy előtte szar házasságban élték le az életüket. Neked ez gyávaságból, életképtelenségből, lustaságból sem opció. Akkor marad ez ami most van. Közömbösen vagy undorral élitek tovább a látszat házasságot. Ami tűz kialudt, azt már szinte lehetetlen újjá éleszteni, főleg ha a másik fél nem partner benne. Nem igazán tudok arról, hogy sok embernek sikerült. Ha van is az nagyon kevés. Lehet megsértődni.

2022. dec. 20. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!