Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit kezdjek férjem hozzáállásá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek férjem hozzáállásával?

Figyelt kérdés

Szoval 6 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van már. Ő 33 éves.

Ahogy végzett a sulival, vállalkozó lett. Nagyon jól ment neki. Gyerekek elött nekem is jó munkám volt. Így hál isten lett egy saját hitelmentes házunk, illetve 2 autónk is amik inkább felső középkategóriásak.

Megszületett a fiunk, elmentem csedre/gyedre, akkor szembesültem vele, a munkáltatóm hogy átvágott, hogy nem annyira voltam bejelentve, amennyit kaptam. Így is vígan megéltünk.

Egészen kb mostanáig.

Ahogy bejött az infláció, senki nem akar felújítani, építkezni. Konkrétan nincs munkája férjemnek. Amik voltak kilátásba, mindent visszamondtak kb.

Én kapok 130ezer gyedet, plusz a 2 gyerekre a családit, és ez az össz bevételünk jövőhónaptól.

Most ő megkapta az utolsó utalásait, tegnap nagybevásárlást tartott, és megjegyezte, hogy itt ő be is fejezte.

Gyárba, alkalmazottnak nem megy el, mert ő nem bírja a kötöttséget, mást meg nem tud. Csak azt szajkózza, hogy nem tudja mi lesz, éhen fogunk halni.

Én a kicsit nem tudom bölcsibe tenni, nincs hely. 1 éves. Mellette itthonról nem tudok dolgozni, mert nincs mit. Ő nem fog gyedre menni a picivel, mert az az anya dolga.

Férjem meg csak él itthon, puffog magába.

Már a válás is megfordult a fejemben.

Januártól tényleg éhen halunk. Az a durván 150ezer semmire nem elég.

(50 a rezsink, 100ból pedig esélytelen egy havi kaját kihozni)

2022. dec. 12. 11:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%

Akkor nagyon rossz helyen vállalt munkát, illetve rossz kapcsolatokkal rendelkezik a férjed.

Ugyanis ugyan úgy megy tovább az építőipar mint 1 éve. Ex építőipari szakemberként rengeteg kapcsolattal, ismerőssel hátam mögött tudom nagyon jól. Beszélgetek a haverokkal és mondják, hogy még két ünnep között is nyomni fogják mert úgy tele vannak melóval.

Generál kivitelező akinek régen dolgoztam, megkeresett múlt héten, hogy nem e tudok beugróst mert nincs ember és csúszni fognak az átadással.

A másik, két felsőközép kategóriás kategóriás kocsi mellett az 50 ezres rezsi kabaré. Szóval a kérdés úgy ahogy van, egy kamu.

2022. dec. 12. 11:55
 2/37 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem mentek külföldre, ha ennyire kilátástalannak látjátok a helyzetet? Szeretitek egymást? Nekem eszembe nem jutna emiatt elválni a férjemtől. De az én férjem mindent elkövet, hogy megteremtse a vacsorát az asztalra. Pluszban ő felújít munka után minden nap, mert nincs pénzünk arra, hogy a férjed féle szakit megfizessük. Ő burkolta le a nappalit és a teljes fürdőszobát, mert a burkoló egy millióért csinálta volna meg. A férjem azt mondta, hogy inkább megcsinálja ő. Meg is csinálta, mellette pedig dolgozik napi 8-10 órában és minden plusz munkát elvállal. A te esetedben, ha nem hajlandó munkahelyet váltani vagy másodállásba is elmenni dolgozni, akkor vagy lejjebb adtok a színvonalból - eladjátok az egyik autót és tényleg csak azt veszitek meg amire szükségetek van, nem dorbézoltok. Vagy (ami jobb opció szerintem) kimentek külföldre - Ausztria, Németország stb stb. Az, hogy gyakorin nyafogsz, nem fog megoldást hozni. Üljetek le és beszéljétek meg, hogy a jövőben kinek milyen elképzelése van.
2022. dec. 12. 12:00
 3/37 anonim ***** válasza:
93%

"Gyárba, alkalmazottnak nem megy el, mert ő nem bírja a kötöttséget, mást meg nem tud. Csak azt szajkózza, hogy nem tudja mi lesz, éhen fogunk halni."

" Ő nem fog gyedre menni a picivel, mert az az anya dolga."

Igazi férfi a férjed.

Előbb nézné végig, ahogy éhen hal a gyereke és a felesége, minthogy el menne dolgozni, vagy otthon maradna a saját gyerekével.

Édes, hogy arról hogy mi a te dolgod(szerinte), arról hogy tud pofázni, de dolgozni(ami elvileg az dolga) azt nem képes a here:D

Undormány. Ilyennek család..

2022. dec. 12. 12:03
 4/37 anonim ***** válasza:
79%
Gyönyörű
2022. dec. 12. 12:08
 5/37 anonim ***** válasza:
95%

El kell adni a 2 autót, máris van ~10 milliótok alsó hangon. Abból visszafogott költekezés mellett (ami számotokra feltételezem ismeretlen fogalom) el lehet lenni minimum 1,5 évig még családostul is..

amíg jól ment a vállalkozás, miért nem képeztetek tartalékot amit most felélhetnétek?

2022. dec. 12. 12:11
 6/37 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen nincs.
2022. dec. 12. 12:17
 7/37 anonim ***** válasza:
95%

Most újítjuk fel a házunkat, úgy kell összefogdosni a szakembereket, hogy még télen el tudják kezdeni a munkát, mind be van táblázva tavaszig, márciusi kezdések a legoptimistábbak, amiket kapunk. Nem tudom, mit vállalkozik a férjed, de nekem nem tűnik úgy, hogy annyira megállt volna az ipar. Persze nem akarom megkérdőjelezni a helyzeteteket, csak nekem ezt nagyon fura olvasni, hogy most nincs munkája.

Viszont az nonszensz, hogy akkor ő most csak sír, hogy éhen haltok, de nem hajlandó a kisujját sem mozdítani az ügy érdekében. Én is azt mondanám, hogy legalább az egyik autót (tudom, gyerekek mellett nem opció az autó nélküliség, de egy autónak elégnek kell lennie) el lehet adni, és akkor lehet ezt az átmeneti időszakot kibekkelitek abból, viszont az sem lehet végleges megoldás, tényleg a férjed hozzáállása a probléma. Most elhiszem, hogy bízik a jobb lehetőségekben, hogy ez tényleg csak átmeneti, de attól még az nem helyénvaló, hogy meg sem próbál addig is valami más munkát keresni. Megpróbálnék elbeszélgetni vele a helyedben, hogy ha nem hajlandó otthon maradni, mert az a nő dolga, akkor legyen szíves teljesíteni a férfi dolgát és dolgozni, mert ez így nem állapot. Mindenki hoz áldozatokat a családért, neki is kell.

2022. dec. 12. 12:28
 8/37 anonim ***** válasza:
73%
Kamu. Bár legalább kicsit kreatív. Csak ha olyasmiről írsz amiről fogalmad sincs, hogy hogyan működik, akkor esélyed sincs. Várj még ezekkel a válságos kérdésekkel pár hónapot, még nem aktuálisak.
2022. dec. 12. 12:29
 9/37 anonim ***** válasza:
7%
Nekem van egy haverom, akit nem zavar, h van gyereked, így is megdurrantana párszor. Tudom, hogy burkoltan erről van szó. De nyalni nem szeret. Írj privit.
2022. dec. 12. 12:36
 10/37 A kérdező kommentje:

Csak villanyszereléssel foglalkozik. Eddig voltak komplett házak villanyozásai, illetve cégeknek dolgoztak be. Ezeket mondják vissza folyamat.

Olyan munkák lennének, hogy rakjon fel 3 kapcsolót, vagy tegyen arrébb egy konnektort. De ezekből nem élünk meg.

A rezsi szamomra a víz, villany, gáz, internet, tv, kukadíj. Ennyi.

Nekem a kocsi kiadásai nem a rezsi kategória.

Nem adjuk el az autokat, mert ahol élünk, lehetetlen meglenni nelküle, olyan szar a közlekedés.

Külföldre nem megyünk.

Aki szerint pedig kamu, az inkább lapozzon tovább

2022. dec. 12. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!