Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nálatok milyen elvárásnak kell megfelelnie egy nőnek, hogy házasságra lépjetek vele vagy összeköltözzetek egymással?
Figyelt kérdés
Nekek két alkalommal volt élettársi kapcsolatom, és mind a kétszer én szakítottam. Az első esetben fiatalabb voltam, de felnőtt, és hamar belementem. A másodikkal 10 évig voltam együtt, és azért léptem ki, mert zavart, hogy nincs közüttünk semmi, és eltávolodott tőlem az akkori párom. Mind a két kapcsolatból született gyermek. Egyébként rendes, kedves nőnek ismernek, és a munkahelyemen is a helyemen vagyok. A mostani párommal még nem költöztünk össze, pedig 4 éve leszünk együtt. Kedves,ragaszkodó, és önzetlen, de nincs előrelépés. Mi lehet az oka vagy mi lehet velem a baj?2022. nov. 30. 15:00
21/31 A kérdező kommentje:
Kuxvából lesz a legjobb feleség.
2022. nov. 30. 22:46
23/31 anonim válasza:
Viszonylag kevesen akarnak összeköltözni egy olyan nővel, akinek 2 gyereke van 2 apától. Nemhogy elvenni.
Lehet krvából a legjobb feleség, de ha 2 gyerek is jár mellé bónuszba, akkor azért az elég nagy visszatartó erő.
24/31 anonim válasza:
Már kétszer nem voltál jó " feleség", de most majd igen.
Persze ;-) A szerencsétlen gyerekeidről ne is beszéljünk, mit látnak. Hogy k...ból lesz a legjkbb feleség. Remek lecke anyucitól.
25/31 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös. Ilyennel ne sértegessen már, hogy nem vagyok egy főnyeremény, mikor nem ismer. Ezt úgyis az idő dönzi el.
2022. dec. 1. 16:17
26/31 anonim válasza:
2 palival is felcsináltattad magad úgy, hogy egyik se volt a férjed. Mit vársz? Ez se fog elvenni, nem, akkor se ha tőle is teherbe esel.
27/31 anonim válasza:
Első randin meg kell beszélni, akar-e egyáltalán házasodni. Aztán aki másfél-két év után mégsem vesz el, azzal szakítani kell. És csak házasságba szülni.
28/31 anonim válasza:
#25 (kérdező)...
én úgy látom, hogy a #21-es is a te kommented...XD ...akkor most mi van??? Te magad jobban becsméreled, mint a #15 téged.
29/31 anonim válasza:
Milyen elvárásnak?
Ne akarjon házasodni meg összeköltözni. Nekem ez az alap elvárásom.
30/31 anonim válasza:
Ne haragudj, de ki akar elköteleződni egy olyan nő mellett akinek két gyereke van két apától? Két gyerek szegények nem tehetnek róla, de még ott van két másik férfi? Ez kinek hiányzik szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!