Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sógorral lefeküdtünk egymással régen. Akkor még nem volt a sógorom. Most nagyon kínos, mit tegyek?
6 évvel ezelőtt megismerkedtem egy helyes sráccal egy szórakozóhelyen, párszor feljött hozzám, majd elkezdtünk összejárni. Jól elvoltunk, de egyikünk sem akart komoly kapcsolatot, aztán vége lett, mert én munka miatt elköltöztem.
2 éve megismertem a jelenlegi férjem, tavaly karácsonykor megkérte a kezem, júliusban volt az esküvőnk, minden elég gyorsan történt. A nővére és a sógorom nem tudtak eljönni az esküvőre, mert külföldön dolgoznak és még nem is találkoztunk a covid és a munkájuk miatt, mostanáig. Nővérével skype-on beszéltünk egyszer. Szombaton hazautaztak és tegnap együtt vacsoráztunk, hatalmas családi összejövetel, csak engem ért hidegzuhanyként a felismerés, hogy a férjem nővérének a férje nem más, mint a 6 évvel ezelőtti szeretőm. Ő úgy tűnik tudott rólam, nem látszott meglepettnek, de velem elkezdett forogni a szoba is, hirtelen ki kellett mennem a levegőre, alig győztem magyarázkodni. Fogalmam sem volt róla, hogy ő a sógorom. Közösségi oldalakon nincs fent, bár nem igazán nyomoztam utána.
Nekem ez nagyon kínos, hogy viselkedjek ezután? Elmondjam vagy titkoljam el? Nem tudom, mi lenne jobb.
Én elmondanám, csak azért hogy ha egyszer valahogy ez szóbakerül és a sógor elmondja, vagy férjed testvere (mert lehet ő tud róla) vagy bárki, akkor őt NE érje hidegzuhanyként mint ahogy ez téged.
Mert akkor azt hinné titkoltad valamiért.
De mivel nincs mit titkolnod, elmondhatod.
Utolsó, te normális vagy, milyen körhinta? Most az, hogy 2 független ember együtt volt kötöttségek nélkül, azzal nem ártottunk senkinek szerintem. A faterja hogy jön ide?!
Egyébként elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!