Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólt bele a párotok a házasságkötés utáni
nevetekbe?
Figyelt kérdés
Én a kötőjeles verziót szeretném, de ebbe a párom nem hajlandó belemenni. Azt mondta akkor nem vesz feleségül. Neki az Xné Y Z verzió tetszene. Én viszont azt nem szeretném, mert
Annyira bírom hogy szinte mindenki ezt a né ellenességet tolja ahelyett hogy a valódi problémára világítana rá, ami az, hogy a kérdezőt konkrétan zsarolja az jövendőbelije. Semmiképpen nem mennék hozzá ilyen emberhez. Semmi köz a nevedhez és ha emiatt nem vesz el, akkor valószínűleg eleve csak azért akar elvenni hogy kontrollálhasson.
2022. nov. 16. 12:28
12/29 anonim válasza:
A páromnak joga van ahhoz, hogy közölje velem a preferenciáit, de ahhoz nincs, hogy zsaroljon. Én hordom, én döntésem. Ha emiatt nem hajlandó feleségül venni, akkor csak trófeának kellettem, nem azért, mert annyira szeretne.
2022. nov. 16. 13:00
13/29 anonim válasza:
Egy pillanatig sem szólt bele, neki full mindegy volt, ja és nem vettem fel semmilyen formában a nevét. Kötőjelessel talán nem lett volna problémám, de mindkettőnknek különleges neve van, együtt borzalmas lett volna. Ráadásul mi külföldön élünk, így is bajlódnak a nevünkkel
2022. nov. 16. 13:11
14/29 anonim válasza:
Aki nekem azt mondaná hogy egy ilyen jelentéktelen dolog miatt bem venne el, azt abban a pillanatban kidobmám
2022. nov. 16. 13:12
15/29 anonim válasza:
A férjem telibe szrta, hogy én hogyan akarom felvenni. Mondta ha -né akarok lenni az is jó, megelégszik a kötőjelessel is. Én úgy döntöttem, hogy végül az ő nevét veszem fel teljesen és a saját vezetéknevemet elhagytam. Ehhez nagyrészt inkább a családomtól kapott rengeteg sérelem az oka. Fekete bárány voltam mindig is, a testvérem a szent és sérthetetlen a mai napig is. Én meg a szr, tök mindegy ki vagyok, mi vagyok, ki a férjem stb. Ezek bennem sebeket ejtettek egy örök életre. Meg, ha xy a férjem, xy a lányom, akkor én is xy akarok lenni. Együtt vagyunk egy egység. Egy család vagyunk sok szeretettel. Magamnak ígértem meg, hogy soha nem engedem meg azt, hogy a lányom azt érezze amit én valaha. Nálam ez az oka, amiért teljesen felvettem a férjem nevét. Hozzá akarok tartozni.
2022. nov. 16. 14:08
16/29 anonim válasza:
Semennyire nyilván. Neked ebben a formában ha beleszól, akkor itt elég nagy problémák vannak. Kontroll és irányítás mániás. Te neved, Te fogsz vele élni. Nincs joga beleszólni. Ne vedd fel és egy gonddal kevesebb.
2022. nov. 16. 14:27
17/29 anonim válasza:
Mondtam, hogy meg szeretném tartani a saját nevem, de ha neki nagyon fontos, hogy felvegyem, akkor felveszem. Szerencsére nem volt neki fontos, így maradt a saját nevem:)
Nem egészen értem a zsarolást. Oké, hogy kifejezi, hogy mit szeretne, de a zsarolás erős. Arról nem is beszélve, hogy miért nem marha mindegy neki, hogy -né vagy kötőjel...
2022. nov. 16. 17:01
18/29 anonim válasza:
Akkor nem vesz feleségül 🤷 Istenem, mintha az valami főnyeremény lenne, hogy a felesége lehetsz. Inkább ő örüljön annak hogy elvehet.
2022. nov. 16. 19:32
19/29 anonim válasza:
Az enyém is először viccelődni próbált ezzel (félig komolyan gondolta..) Aztán jól helyretettem kicsit már magasabb vérnyomással, hogy miért nem fogom valószínűleg felvenni és megváltoztatni a nevemet, és ha nem tetszik, pláne ha így reagál, akkor be is fejeztük itt a történetet és nincs miről beszélni.
Azóta érdekes, megértette és nem olyan fontos a dolog.
2022. nov. 16. 22:19
20/29 anonim válasza:
Semmennyire nem szólhat bele. Tkp. fel sem veszem a nevét, mert minek? Van sajátom.
Vagy akkor ő is vegye fel az enyémet, ugyanis házasPÁR vagyunk, nem az ő tulajdona.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!