Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire szólt bele a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szólt bele a párotok a házasságkötés utáni nevetekbe?

Figyelt kérdés

Én a kötőjeles verziót szeretném, de ebbe a párom nem hajlandó belemenni. Azt mondta akkor nem vesz feleségül. Neki az Xné Y Z verzió tetszene. Én viszont azt nem szeretném, mert

1, nem szeretnék né lenni

2, a volt felesége is így vette fel a nevét

2022. nov. 16. 11:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Én semmilyen formában nem vettem fel a nevét, egy pillanatig sem volt probléma.
2022. nov. 16. 11:47
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy pillanatog sem érdekelte. Az én nevem, döntsem el mit szeretnék használni, né nem akartam lenni, kötőjelesen furcsán hangzott, a sajátomat nem akartam elhagyni... Így végül megtartottam a lánykorit 🤷🏼‍♀️. Cseppet sem zavarja, attól még házasok vagyunk, hogy nem vettem fel a nevét

De ha zsarolt volna, hogyha nem veszem fel nem lesz esküvő elgondolkoztam volna az egész házasságkötésen

2022. nov. 16. 12:00
 3/29 anonim ***** válasza:
96%

Akkor te meg mondd meg a leendő férjednek, hogy a te eévárásof az, hogy kötőjelesen vegye fel ő is a te neved.

Én majd vagy megtartom a sajátomat, vagy kötőjeles lesz, de csak akkor, ha kölcsönös. A -né teljes mértékben kizárt.

Ja, hogy akkor nem vesz feleségül? AKkor viszlát.

2022. nov. 16. 12:06
 4/29 anonim ***** válasza:
73%
EZt a xyné-t nem is értem. Minek valakinek a neve elé tenni, hogy férjezett és hogy hívják a férjét?
2022. nov. 16. 12:07
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kért, hogy ne xy-né legyek, mert őt úgy hívják, mint az apját és világ életében utálta, és ha engem meg úgy hívnának, mint az anyját, azt már nem biztos, hogy fel tudná dolgozni. =D Mondtam neki, hogy ettől ne f_sson, max kötőjelesen vettem volna fel, ha ő akarja. Végül maradt a saját nevem.

Ellenben ha elkezdett volna zsarolni, akkor nem hogy a nevét nem veszem fel, esküvő se nagyon lett volna. De ez megint olyan, hogy nem hiszem el, hogy egy amúgy normális, tiszteletteljes, kedves férfi egyik percről a másikra, minden előjel nélkül, egoista, bunkó állat lesz. Biztos nem ez az első alkalom, hogy el akar nyomni.

2022. nov. 16. 12:08
 6/29 anonim ***** válasza:
96%

Megkérdeztem tőle, hogy ragaszkodik-e, hogy felvegyem a nevét? Azt mondta nem.

Visszakérdezett, hogy szeretném-e felvenni a nevét. Mondtam, hogy nem.

Ezzel lezártuk a témát.

2022. nov. 16. 12:09
 7/29 NTBS ***** válasza:
100%
Ezt hagy döntse el a feleségjelölt mit szeretne. Ő hordja utánna.
2022. nov. 16. 12:13
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Megtartottam a nevem mert szeretem a sajátom, illetve az övével sehogy se hangzott volna jól. Nem volt probléma ezzel.
2022. nov. 16. 12:19
 9/29 anonim ***** válasza:
80%
Én annyit mondtam hogy lenne praktikus. Ő viszont nem úgy akarta most engem piszkál hogy hosszú a neve. Így járt.
2022. nov. 16. 12:24
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, de én normális férfihez mentem hozzá, nem egy kontrollmániás vadbaromhoz. Gondold át ezt a házasság témát szerintem.
2022. nov. 16. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!