Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűltek az érzéseim a férjem iránt. Hogyan tudnám magamban ezeket visszahozni?
10 éve vagyunk együtt, ebből 8 éve házasok, van 2 gyerekünk.
Egy rossz szavam se lehet rá, nagyon jó férj és apa. Egyszerűen úgy érzem, hogy mint embert szeretem, de nincs már felé semmi vágyam, szexuálisan se vonz már. Nem kívánom az érintését és ha hozzám ér is van(ritka esetben), hogy zavar. Sok esetben idegesít, amit mondd vagy csinál. Nem szeretném őt megbántani, ezért nem is tud ezekről a dolgokról amik bennem zajlanak, de már egyre nehezebben tudom palástolni. Nem szeretnék válni semmiképp, hanem azon lenni, hogy újra érezzek valamit felé. Hogyan tudnám újra azt érezni, amit régen?
"Egy rossz szavam se lehet rá, nagyon jó férj és apa."
Na, hát emiatt valószínűleg nem sokat tehetsz. Te egyszerűen nem egy normális társra vágysz, hanem valószínűleg valami betegesre. Ez van, megszívta szegény.
Ajánlom neked kiváló szakemberek ingyenes segítségét. [link]
Dr. Asbóth Hédi előadását láttam a témában szerdán online a Facebook csoportban, ő szerintem tudna segíteni neked/nektek.
Ezen a linken el lehet érni az előadást, amiről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!