Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, jóváhagynátok az azonos neműek házasságát?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 19:39
21/34 anonim válasza:
Semmi alapja a házasság kisajátításának. Ez a "férfi és nő szövetsége" duma kb azzal egyenlő hogy "meraszondtam". Ez nem érv hogy miért ne házasodhatnának. Sokáig az is bevett szokás volt hogy a nő neve kuss, a nő nem tanulhat, mert nő... Hát bakker, senki sem a farkával tanul. Senki neme nem érv arra hogy mit nem tehet meg.
22/34 anonim válasza:
Én jóváhagynám, mégpedig pusztán gazdasági meggondolásból. Ha két ember x évig összeteszi minden keresetét, akkor elváláskor igenis illessék meg őket mindazon jogok, mint a heterókat. És vehessenek fel pl. közösen kölcsönt, mint házasok, ha sajt lakást, házat, egyebet szeretnének. Szerintem ebből a szempontból mindegy, ki milyen ivarszervekkel születik. Legyenek meg az azonos nemű pároknak is ugyanazok az életvitelbeli lehetőségeik, mint a különneműeknek. (F52, hetero)
23/34 anonim válasza:
Az országban volt róla népszavazás és igen, jóváhagytam.
Nekem nyolc, ha házasodni szeretnének, felőlem.
24/34 anonim válasza:
Végülis ja, férfi és nő király. Úgy nyomorítja meg a gyerekét ahogy jónak látja, de ők "A család".
Álszent idi..ták.
25/34 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Ez nem is kérdés. Heteroszexuális, hàzas nő vagyok, és nem tartom igazságosnak, hogy csak mert 2 ember azonos nemű, nem szerethetik egymást törvényes házasságon belül. Ez diszkrimináció.🤮
Normális országokban már rég engedélyezett.
26/34 anonim válasza:
13. Hagyjuk már. Nem minden heteró pár szeretne gyereket csinálni. Ez nem érv. Konkrétan semmi köze a házasságkötéshez. Gyerek/ házasság, 2 teljesen külön dolog.
27/34 anonim válasza:
13
Ezek szerint a meddő emberek sem házasodhatnak?
28/34 anonim válasza:
"Mivel két férfi vagy két nő nem tud gyereket csinálni"
Viszont tud örökbefogadni. Már ha akrnak persze.
És azokat az ellenkező nemű házaspárokat akik x idő alatt nem csinálnak gyereket, erőszakkal el kell választani?
29/34 xxxcsillag válasza:
Igen, mert a házasság két ember szövetsége, akik megfogadják, hogy jóban rosszban segítik egymást és szeretni, tisztelni fogják egymást.Ha ez meg van, akkor jogos a házasság.
30/34 anonim válasza:
már miért ne? miért szól bele akárki akármilyen jogon abba, hogy a másik hogy akarja élni az életét, ha az semmilyen hátrányt nem jelent rá nézve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!