Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elképzelhető, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy azért utálnak a férjem szülei, mert nem csinálok neki gyereket?

Figyelt kérdés
Eddig ha beszélgettem velük mindig nevettek és válaszoltak valamit. Most meg ha bármit mondok nekik csak néznek előre és nem mondanak semmit se rá és már nem is nevetnek. Úgy érzem megutáltak, mert nem csinálunk gyereket. Előtte utoljára arról beszéltem nekik, hogy nem szeretnénk soha gyereket. Meg azt is mondtam, hogy volt egy 2 éves "próbálkozás" de nem lett belőle semmi, lehet meddő vagyok. Azóta soha többé nem mondták a baba témát, előtte mindig monták, hogy mikor lesz? Meg nézték a hasamat stb. Szerintem utálnak vagy nem tudom, de kb. nem kíváncsiak rám. Telefonban se nagyon kérdezgetnek már rólam. Eddig meg kb. imádtak.
2022. nov. 6. 13:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
az a helyzet, hogy ez a pasid dolga lenne, hogy letisztázza a szüleivel. őt nem zavarja, hogy veled így viselkednek?
2022. nov. 6. 22:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem az lenne a pofátlan, ha mindig a gyerek kérdést hoznák fel mikor már megmondtad, hogy mi a szitu?
2022. nov. 7. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!