Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elképzelhető, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy azért utálnak a férjem szülei, mert nem csinálok neki gyereket?

Figyelt kérdés
Eddig ha beszélgettem velük mindig nevettek és válaszoltak valamit. Most meg ha bármit mondok nekik csak néznek előre és nem mondanak semmit se rá és már nem is nevetnek. Úgy érzem megutáltak, mert nem csinálunk gyereket. Előtte utoljára arról beszéltem nekik, hogy nem szeretnénk soha gyereket. Meg azt is mondtam, hogy volt egy 2 éves "próbálkozás" de nem lett belőle semmi, lehet meddő vagyok. Azóta soha többé nem mondták a baba témát, előtte mindig monták, hogy mikor lesz? Meg nézték a hasamat stb. Szerintem utálnak vagy nem tudom, de kb. nem kíváncsiak rám. Telefonban se nagyon kérdezgetnek már rólam. Eddig meg kb. imádtak.
2022. nov. 6. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. A szülők tudnak nagyon önzőek lenni. Főleg unokás témában. Ha úgy érzed nem kíváncsiak rád emiatt, minek mész oda? Én örülnék, ha fújna rám a férjem egész családja, legalàbb megszabadulnék a kötelező családi eseményes pofavizitektől arra hivatkozva hogy nem látnak szívesen, de nem lehet sajnos. Nem bújhatok mindig amögé hogy dolgozom, nem kaptam szabadnapot vagy beteg lettem.

Jövőre lesz majd egy esküvő, és már most herótom van az egésztől, főleg hogy rengeteget kell utazni mert rohadt messze tartják, meg az a nagy tömeg 🤮 utálom.

2022. nov. 6. 13:44
 12/22 A kérdező kommentje:
így is 2 hónapig toltuk a találkozót velük, mert nem akartam menni. De férjemnek meg hiányoznak a szülei.
2022. nov. 6. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem megy egyedül?. Én is csak szenteste szoktam a férjemmel menni. Év közben csak havonta àtugrik egyedül meló után.

Meg akkor megyek, ha nagyobb családi banzáj van. Pl egy egy esküvő. Ezekre sajnos muszáj mennem mert baromi nagy sértődés lenne, meg a férjem miatt is, nem gondolhatok mindig arra, hogy én nem érzem jól magam. Ő imádja ezeket, nem érzi rosszul magát sok ember közt mint én. Én meg őt szeretem, szóval tényleg muszáj erőt vennem magamon.

De egy sima látogatást egyedül is megoldhat.

2022. nov. 6. 14:20
 14/22 A kérdező kommentje:
az meg túl feltűnő lenne, ha nem mennék, mert eddig mentem
2022. nov. 6. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig én is mentem év közben is, aztán arról leszoktam. Ebből nem volt semmi gond. A ferjem egyszerűen áttért arra hogy munka után megy át ha nincs nagyobb program . Én meg akkor nem megyek mert másik városban dolgozom, ott ahol mi élünk.

A nagyobb események kihagyásából viszont lenne baj. Egy 8.-os ballagást pl megúsztam azzal hogy nem kaptam melóban szabadnapot, meg későn is szóltak, de ezt pl egy esküvővel nem lehet eljátszani mert hétvégén lesz, plusz sokkal előbb meglesz az időpont.

2022. nov. 6. 14:35
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

Ez azért nagyon gáz, hogy TUDOD, hogy nem akartok gyereket, de szrtok a védekezésbe.

Vagy te is olyan vagy, aki: áh, ott az abortusz, hogyha mégis terhes maradok? - mert ez mondjuk különösen r.hadt viselkedés.

Mi sem akarunk gyereket, éppen ezért alap, hogy védekezünk. A műtét csak legvégső esetben, hogyha óvszer és 72 órás után is terhes maradtam.

2022. nov. 6. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
*pl kiszakadt óvszer
2022. nov. 6. 17:33
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
16. Az abortusz is egy lehetőség, a probléma megoldására, nincs vele semmi gond. Mindenkinek a maga dolga hogy abortuszra megy ha besikerül a terhesség, vagy védekezik. Amúgy sem 100% egyik védekezési módszer sem. Kombinálva pedig, hogy esetleg 100% legyen a biztonság, nagyon drága is.
2022. nov. 6. 21:20
 19/22 anonim ***** válasza:
27%
16 tökmindegy, mert már védekeznek. felesleges ezen lovagolni
2022. nov. 6. 21:36
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
Sokszor a ferfi nem nemzo kepes... ne magadba keresd a hibat!
2022. nov. 6. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!