Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért utálnak a férjem szülei, mert nem csinálok neki gyereket?
Lehetséges. A szülők tudnak nagyon önzőek lenni. Főleg unokás témában. Ha úgy érzed nem kíváncsiak rád emiatt, minek mész oda? Én örülnék, ha fújna rám a férjem egész családja, legalàbb megszabadulnék a kötelező családi eseményes pofavizitektől arra hivatkozva hogy nem látnak szívesen, de nem lehet sajnos. Nem bújhatok mindig amögé hogy dolgozom, nem kaptam szabadnapot vagy beteg lettem.
Jövőre lesz majd egy esküvő, és már most herótom van az egésztől, főleg hogy rengeteget kell utazni mert rohadt messze tartják, meg az a nagy tömeg 🤮 utálom.
Miért nem megy egyedül?. Én is csak szenteste szoktam a férjemmel menni. Év közben csak havonta àtugrik egyedül meló után.
Meg akkor megyek, ha nagyobb családi banzáj van. Pl egy egy esküvő. Ezekre sajnos muszáj mennem mert baromi nagy sértődés lenne, meg a férjem miatt is, nem gondolhatok mindig arra, hogy én nem érzem jól magam. Ő imádja ezeket, nem érzi rosszul magát sok ember közt mint én. Én meg őt szeretem, szóval tényleg muszáj erőt vennem magamon.
De egy sima látogatást egyedül is megoldhat.
Egy ideig én is mentem év közben is, aztán arról leszoktam. Ebből nem volt semmi gond. A ferjem egyszerűen áttért arra hogy munka után megy át ha nincs nagyobb program . Én meg akkor nem megyek mert másik városban dolgozom, ott ahol mi élünk.
A nagyobb események kihagyásából viszont lenne baj. Egy 8.-os ballagást pl megúsztam azzal hogy nem kaptam melóban szabadnapot, meg későn is szóltak, de ezt pl egy esküvővel nem lehet eljátszani mert hétvégén lesz, plusz sokkal előbb meglesz az időpont.
Ez azért nagyon gáz, hogy TUDOD, hogy nem akartok gyereket, de szrtok a védekezésbe.
Vagy te is olyan vagy, aki: áh, ott az abortusz, hogyha mégis terhes maradok? - mert ez mondjuk különösen r.hadt viselkedés.
Mi sem akarunk gyereket, éppen ezért alap, hogy védekezünk. A műtét csak legvégső esetben, hogyha óvszer és 72 órás után is terhes maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!