Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért utálnak a férjem szülei, mert nem csinálok neki gyereket?
Figyelt kérdés
Eddig ha beszélgettem velük mindig nevettek és válaszoltak valamit. Most meg ha bármit mondok nekik csak néznek előre és nem mondanak semmit se rá és már nem is nevetnek. Úgy érzem megutáltak, mert nem csinálunk gyereket. Előtte utoljára arról beszéltem nekik, hogy nem szeretnénk soha gyereket. Meg azt is mondtam, hogy volt egy 2 éves "próbálkozás" de nem lett belőle semmi, lehet meddő vagyok. Azóta soha többé nem mondták a baba témát, előtte mindig monták, hogy mikor lesz? Meg nézték a hasamat stb. Szerintem utálnak vagy nem tudom, de kb. nem kíváncsiak rám. Telefonban se nagyon kérdezgetnek már rólam. Eddig meg kb. imádtak.2022. nov. 6. 13:08
2/22 anonim válasza:
Esetleg mindig ellövöd ugyanazt a pár fárasztó poént, amin kezdetben még erőltetetten nevettek, de mára belefáradtak.
3/22 A kérdező kommentje:
2
nem erről van szó, férjemmel is mindig nevetgetnek midnen témán, de már velem nem. kb azt érzem, hogy azt érzik, te minek vagy itt?
2022. nov. 6. 13:12
4/22 anonim válasza:
Ha erről van szó akkor eléggé undormányok .
5/22 anonim válasza:
Mert feladtad, és valamilyen szinten elveszed a gyereküktől a lehetőséget a gyerekvállalásra!
Ettől még a ti kapcsolatotok fontosabb, csak hát nem így tervezték.
6/22 A kérdező kommentje:
Egyikünk se szeretne gyereket az az igazság. De kb. én is azt érzem mintha azt gondolnák a férjem akarja a babát, csak én nem akarom. Talán vele is keleltt volna egy olyan mély beszélgetést csinálni róla,mint velem és akkor rájönnének, hogy ő talán még annyira se szeretne mint én.
2022. nov. 6. 13:16
7/22 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy 2 éves próbálkozás? És utána újra felhúztátok az óvszert? De akkor meg már minek, ha tudjátok, úgysem lesz? Pont, hogy nem 2 évig kell próbálkozni, hanem most már örökké lehet, hiszen ha teherbe esel, akkor végre mindenki örülni fog, ha nem, akkor meg úgyis mindegy, és lehet össze-vissza lövöldözni a spermát a péniszből.
8/22 A kérdező kommentje:
a 2 éves próbálkozás csak annyit jelent, hogy nem védekeztünk, mert leszartuk az egészet. De gyereket akkor sem és most sem szeretnénk SOHA. Van akinek 10-12 év próbálkozás után jön össze, szóval muszáj védekezni
2022. nov. 6. 13:39
9/22 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy a férjednek nem lehet gyereke.
Ha egyikőtök sem akar, akkor a szülőknek együtt is elmondhatjátok.
Egyébként lehet, hogy egész más a bajuk veled.
10/22 anonim válasza:
Az a baj hogy nem tudsz velük leülni beszélni ezekről a dolgokról, felnőttek vagytok és már család vagytok, ne találgass hanem beszélj velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!