Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igy okes? Ferjem dolgozik sokat,en nem,nem talalok munkat jelenleg.
Ferjem rengeteget dolgozik alairom. 3 muszak+ neha a szabadnapjain maszekol. En ezert nagyon tisztelem..khmm tisztelnem ..de amit muvel az katasztrofa! Akarmit mondok,vagy vita van egybol azzal jon,hogy faradt mert ennyit dolgozik,mindenre ez a kifogasa. Plusz hozzateszi,hogy el kell menni dolgozni aztan megtudod stb.. nagyon rossz,egy semminek erzem magam. 4 eves kisfiunk van. Mar 2 honapja hajtom a munkat ,de vagy betelt a hely,vagy delutani munka lenne (az nekem nem jo)
Tehat duplan rossz. Szerintetek mivel tudnam ezt a hisztijet csillapitani? Illetve ha engem ezzel bant,mit vagjak erre vissza? Neha nagyon felidegesitem magam,elfajul a veszekedes,de nagyon faj.
Bocsánat! Nem megsérteni akartam senkit.
Feltételeztem, hogy a Kérdezőék akarták ezt a gyermeket és még szeretnének többet. Örülnék, ha megszűnnének a problémák és mind még boldogabbak lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!