Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez igy okes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez igy okes? Ferjem dolgozik sokat,en nem,nem talalok munkat jelenleg.

Figyelt kérdés

Ferjem rengeteget dolgozik alairom. 3 muszak+ neha a szabadnapjain maszekol. En ezert nagyon tisztelem..khmm tisztelnem ..de amit muvel az katasztrofa! Akarmit mondok,vagy vita van egybol azzal jon,hogy faradt mert ennyit dolgozik,mindenre ez a kifogasa. Plusz hozzateszi,hogy el kell menni dolgozni aztan megtudod stb.. nagyon rossz,egy semminek erzem magam. 4 eves kisfiunk van. Mar 2 honapja hajtom a munkat ,de vagy betelt a hely,vagy delutani munka lenne (az nekem nem jo)

Tehat duplan rossz. Szerintetek mivel tudnam ezt a hisztijet csillapitani? Illetve ha engem ezzel bant,mit vagjak erre vissza? Neha nagyon felidegesitem magam,elfajul a veszekedes,de nagyon faj.

2022. okt. 28. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Oke, hogy 2 honapja munkat keresel, de mit csinaltal az elozo 2 evben? Mar akkor is elmehettel volna dolgozni.
2022. okt. 28. 22:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Kozos megegyezes volt,hogy ne dolgozzak. A ferjem boven keres amibol megelunk. Csak en szeretnek nagyon dolgozni már.
2022. okt. 28. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Addig míg nem találsz hiába nyafog, oda nem lehet ahol ő van? Egyáltalán nem is értem hogy eddig nem volt gond de most már az...

Magyarázd el neki szépen hogy nem tudsz egyenlőre és ha nem fogja fel hadd el gyerekkel együtt. Azért hogy nincs munkád azért nem kell veszekedni különösen gyerek közelében, akinek egyáltalán nem jó a feszültség.

Basszus ő is válthat munkahelyet ha nem bírja, ne hogy már azért hadd magad leugatni, amiről nem tehetsz.

Szerintem ha feszt csak kritizál vagy kiabál rád én a helyedben elgondolkodnek hogy egyáltalán megeri-e ilyen férfival együtt lenni.

Ne feledd első helyen a gyereked van és ha nem képes normális hangnemben beszélni veled az se neked se a kicsinek nem jó...

2022. okt. 28. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Én segítek neked munkát keresni privátban, ha gondolod. (Rengeteg helyre keresnek munkaerőt, nem győzök interjúkra járni.)

De szerintem várjuk meg ezzel a keddi napot, mert hétvégén én is pihenni szeretnék. Ma is rengeteg volt a hajtás, ismeretségi körömnek is segítek, meg a magam helyzetét is hosszú idő rendbe tenni.

Hosszú hétvége következik, négy napig nem kell dolgozni (kivéve a vendéglátást, rendőrséget, katasztrófavédelmet és az egészségügyet - valamint ide tartozik még a benzinkút is.)

2022. okt. 28. 23:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

El van billenve a kapcsolatotok, de ne a szakadék tágítását tápláld. Ne visszavágni akarj neki, inkább nyugodtan beszéld meg vele, hogy hogy érzel, mi a helyzeted, hogy ez téged is frusztrál, és amit mondd az szintén rosszul esik.

Felborult az egyensúly, törekedjetek rá, hogy visszaálljon.

Mindenképpen magyarázd el neki, hogy nem azért nem találtál egyelőre munkát, mert finnyás vagy vagy életképtelen, hanem mert nem feleltek meg a kritériumoknak, ami a családotok működéséhez kell. Az ő gyereke is, neki is ugyanolyan fontos, hogy a délutáni felügyelete biztosítva legyen.

2022. okt. 29. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#3as vagyok.

"Szerintetek mivel tudnam ezt a hisztijet csillapitani? Illetve ha engem ezzel bant,mit vagjak erre vissza? Neha nagyon felidegesitem magam,elfajul a veszekedes,de nagyon faj." -

Erre írtam, hogy ha rossz vagy nagyon elfajul az egész hagyja el...

Nem is értem miért reagálnak az kérdező nem is írta le volna.

Miért? Együtt maradnatok egy erőszakos, állandóan ideges pasival, amikor nem csak titeket banthat de a kicsit is? Ja, persze akad sok olyan buta nő aki marad, elvégre szeretik ha jól osszeverik őket, gondolom a lepontozas azért ment, mert titeket is leordibalnak/ütnek-vágnak és szerintetek ez okay. Eléggé szomorú...

2022. okt. 29. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez így nagyon nem okés. Megértem a férjedet is, eltartani egyedül egy családot nagy feladat, főleg most így válság idején. Gondolom nem keres 700 nettòt, ha ennyire kibukik. Nem tudom merre laksz, de nyílván nem nagy város, ha ennyire nincs neked valò melò. Ülj le vele beszélni, hogy pròbáljátok rendezni ezt az utálatos helyzetet, te pedig pròbálj bármit elvállalni amit lehet.
2022. okt. 29. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Keress még aztán egyszer csak összejön. Ne miatta, hanem magad miatt. Hidd el idővel jót tesz az önbecsülésednek is majd. Ne add fel a kezdeti kudarcok után. Biztosan sikerülni fog! Magadat kell felépíteni es a kapcsolatod is jobb lesz.
2022. okt. 31. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Vállalj még legalább 2 gyereket! Akkor lehetsz főállású anya.

Addigis csökkentsd a család anyagi igényeit és mondd a férjednek, hogy dolgozzon kevesebbet!

2022. nov. 3. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
9 ne legyél már ennyire cinikus
2022. nov. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!