Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti dolgoztok még a jelenlegi helyzetben, és a párotok dolgozik?
Én nem. Párom igen.
Közelebb kerültünk egymáshoz.
Több a szex.
Nagyobb az egyetértés.
És több itthon a főtt kaja. - ami kimondottan pozitívan hat a kapcsolatunkat.
Alapvetően jó. Csak lemászunk az ágyból és dolgozunk. Másfél óra utazással és készülődéssel kevesebb.
A meetingek neccesek, olyankor valamelyikünk kivonul a konyhába, hogy ne zavarjuk egymást, de egyébként én személy szerint nagyon élvezem, hogy otthon dolgozom. Pontosabban mindketten dolgozunk.
Parom dolgozik, en meg onkentes karantenba vonultam, mert nincs kedvem elkapni ezt a szart, irtozok minden nathanal komolyabb betegsegtol. (Mondjuk nem csak emiatt vonultam el, de ez jo indok :) ) Tudom, o hazahozhatja, de igy azert felere van csokkentve az esely, es anyukam is nyugodtabb, aki igy is majdnem minden nap zaklat, hogy jol vagyok-e, nem vagyok-e lazas.
Tulajdonkepp semmilyen hatassal nincs rank a helyzet, kicsit szomoruak vagyunk, hogy lecsokkentek a programlehetosegek, de itthon is elvagyunk hetvegen, csak azert jo lenne menni valamerre. Holnapra azert lehet valami konnyedebb setat beiktatunk.
Párom otthonról dolgozik. Lányomnak nincs ovi. Én buszozom.
Többet vagyunk együtt és egyre jobb a kapcsolatunk.
N27
Én ittohnról próbálok dolgozni, a párom munkahelye most leállt.
Semmi extra, napközben nem nagyon foglalkozunk egymással, ő olvas, takarít, játszik, én meg dolgozok. Munka után filmezni szoktunk, főzni, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!