Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi helyzetben okos-e, hogy kéthetente elmegy csikungra ( olyan, mint a jóga), hogy tudjon még fejlődni?
Magával a tevékenységgel nincs baj, egészséges dolog gondolom én (nem ismerem ezeket a jóga-dolgokat). A kérdést átvizsgálva úgy érzem a Te gondod inkább az, hogy Téged hanyagol el ezzel a tevékenységgel, úgy érzed.
Ezt vele mindenképp meg kell, hogy beszéld. Ő is retteg ne feledd... Nem tudja otthon elvégezni ezeket a gyakorlatokat...? Az lenne a jó megoldás, otthon "jógázna" és ha épp szükséged van rá, akkor felfüggeszti az időre. Aztán folytatja. Viszont azt - bármennyire is szomorú - nem várhatod el, hogy őrt álljon melletted - ez túl kemény feladat egy szintén komoly betegséggel küzdő embernek.
(Remélem nem valami lehúzósdiba keveredett szegény :( ).
Sajnállak benneteket emiatt a helyzet miatt... Nehéz lehet a betegségek terhét viselni ilyen fiatalon :(
Remélem megtalálják a megoldást az orvosok a Te problémádra, ő pedig fel tud épülni ebből a rettegő állapotból...
Két hetente egy alkalom. Én nem látok ebben semmi kivetni valót.
Talán neki is egy fajta kikapcsolódás is .
Szerintem ne zsarold lelkileg, ezt ez egy napot kibírod. Azért említettem a zsarolást ,mert ahogy feltetted a kérdést , érződik, hogy szerinted nem kéne elmennie.
Valóban nem állhat őrt minden pillanatban,hiszen amikor dolgozik, ugyan úgy eleshetsz ,és akkor is egyedül vagy.
Gondolom, hogy ilyenről beszéltetek, illetve valami megoldást kitaláltatok, hogy amikor egyedül vagy , és elesnél ,és ebből komolyabb problémád adódna valakit valamilyen formában értesítsél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!