Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Hány évvel idősebb a férjetek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 11:24
A kérdező szavazást indított:
0 - 3 év
3 - 6 év
6 - 9 év
9 - 12 év
12 - 20 év
20 - ∞ év
0 - (-3) év
(-3) - (-6) év
(-6) - (-∞) év
70 szavazat
1/19 anonim válasza:
6 és félév van köztünk. Én 31 vagyok, a férjem lassan 38 éves lesz. Nem érezzük a különbséget egyáltalán.
3/19 anonim válasza:
8 évvel idősebb a férjem. 26/34 évesen jöttünk össze, 10 éve együtt.
4/19 anonim válasza:
4 és fél év van köztünk. Ő volt egyúttal a hozzám képest legidősebb, akivel valaha randiztam. :)
26n 30f
5/19 anonim válasza:
Olyan miért nincs, hogy fiatalabb a férj?🤔
7/19 anonim válasza:
#6! Jaj, bocsi, igazad van, nem szóltam.
8/19 anonim válasza:
Azért, mert a korombéli férfiak még nem akarnak gyereket, bulikázni akarnak még....AZERT
9/19 anonim válasza:
#8! Az tök jó, de gondolom, a kérdés nem csak a te korodbeli férfiakra vonatkozott. Legalábbis nem volt kikötés.😉
10/19 anonim válasza:
Igen, de ez igaz minden korosztályra! A férfiak sokkal később kezdenek el csaladra gyerekre vágyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!