Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férjed legidegesítőbb/legzavaróbb tulajdonsága?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 20:01
11/15 anonim válasza:
Nagyon impulzív. Hirtelen dönt nagy dolgokban is, nem gondolja át rendesen.
13/15 anonim válasza:
Az, hogy a jogrendszer szerint még a férjem.
Ja, nem. Az, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik a gyerekek előtt.
Ja, nem. Az, hogy engem fenyeget testi bántalmazással a gyerekek előtt.
Bocs, nem tudok választani mi idegesít legjobban.
A tied nem hajtja le a wc ülőkét?
14/15 anonim válasza:
13
Öngyilkossággal általában azok az emberek fenyegetnek másokat, akik saját magukat szeretik a legjobban. Ergó sosem tennék meg.
Akik megteszik, azok csendben szenvednek általában
15/15 anonim válasza:
Ja, tudom én, hogy soha nem lesz hozzá bátorsága. Megpróbálta már 3x, de mindig úgy, hogy biztosan ne sikerüljön, legyen, aki megmenti. Engem az borít ki, hogy ilyeneket mond a gyerekeknek. Ők érdekelnek. Ezt a birkát leszarom már, nincs értelme figyelni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!