Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen formában vettétek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen formában vettétek fel a férjetek nevét?

Figyelt kérdés
Xyné, vagy az ő vezetékneve és a tiéd kötőjellel? Esetleg valami más?
2022. szept. 24. 19:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%
Kissné Nagy Gizella formában
2022. szept. 24. 20:14
 2/24 anonim ***** válasza:
75%

Eredetileg nem vettem volna fel semmilyen formában sem a nevét.

Végül a kötőjeles verziót választottam, ha gyerekünk születik, ő is ezt a kötőjeles vezetéknevet kapja (egyke vagyok, különlegesebb családnévvel és szeretném továbbvinni, a férjem is támogatta az ötletet).

2022. szept. 24. 20:22
 3/24 A kérdező kommentje:
Nahát kettes, én pont így vagyok. A gyerekünknek is a kötőjeles verziót adjuk majd.
2022. szept. 24. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
91%

3

Én még nem vagyok házas, de hasonlóan szeretném, hogy mindketten felvesszük egymás nevét és a gyerek is azt kapja. Vagy megtartom a sajátomat és a gyerek lesz kötőjeles. (Igen ritka nevem van)

2022. szept. 24. 20:43
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Még nem vagyok házas, de a Nagyné Kiss Erzsébet formában venném fel.
2022. szept. 24. 20:45
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem vettem fel végül semmilyen formában. Amúgy a kötőjeles megoldás tetszik legjobban a lehetséges változtatások közül, de mindkettőnknek hosszú és együtt elég hülyén hangzó vezetéknevünk van, így ezt hamar el is vetettem, ő pedig teljesen megértette és nem zavarja, szóval nem változott meg a nevem.
2022. szept. 24. 21:05
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem veszem fel, mert nincs kedvem ezer iratot lecseréltetni. Egyszerű érv, de megdönthetetlen.

Ismerősömnek hónapjai mentek rá, mire válás után végre minden iratát átíratta a saját lánykori nevére.

2022. szept. 24. 21:13
 8/24 anonim ***** válasza:
59%

minek venném fel a nevét? van sajátom!

az összetartozásunk nem ezen múlik, és eszem ágában sincs senki nevét felvenni, a sajátom elég jól cseng!

2022. szept. 24. 21:27
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem arról szólt a kérdés, hogy felvettétek-e, és ha nem, akkor miért nem. Ne boruljunk ki már ezen is. XD

Akiket nem érint, nem kötelező válaszolni.

2022. szept. 24. 21:29
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
Kötőjellel. Az Xné-s megoldáson is erősen gondolkodtam, szerencsés az esetünk, szerintem mindkettő jól hangzik.
2022. szept. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!