Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsináltassam? Hasonló szituációban levő nők válasza érdekelne jobban
Jaj neee! Ha a férjednek így tetszel, ne változtass!
N
"A férfiakat nem érdekli, "
Mondják ők. De valahogy mégis szénné műtőtt, töltött, csomózott nőkre csorgatják a nyálukat.
13. Igen biztos vannak olyanok de azok többnyire felszínesek. Nekem nem baj legalább elkerülnek engem aki kicsit messzebb tud látni a külsőségeken.
12voltam
Szerintem undorító, már bocs.
Ízlésesen is lehet... Hááát, nem. :D A mű az mű, bárhogyan próbálod eladni.
Csak a nők hiszik, hogy szebbek lesznek egy hasonló beavatkozástól. Ha egy férfi azt mondja a természetesség szép, azt komolyan is gondolja.
Megcsináltatod, nem fog neki tetszeni, aztán meg leszel lepve, hogy kevésbé vonzódik hozzád, mert egy undi mű szar van a szádban. Nőként nem értem egyesek miért tesznek ilyet magukkal.
Ne álarcot akarj viselni, hanem belül tedd rendbe magad. Az önértékelésed nem lesz jobb egy műszájtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!