Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjem, hogy ne szórja el a pénzt és hogy ráadásul meg kell húzni a nadrágszíjat?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy én gyeden vagyok itthon 120ezerrel, ő többet kap kb 60-80-nal, ez a pótlékoktól függ.

Férjem nagyon sok költ el mindenféle dologra. (Pl:ruha, édesség, energiaital stb.)

Ha én kezelem a pénzt, (nála max. 30ezer Ft marad), akkor az van, hogy én költöm el a pénzt (ő szerinte), miközben én vásárolok, mert ő ha elmegy boltba akkor vagy 3ezer forintnyi sz*rsagot vesz, tehát amit szeretne azt én rendelem/veszem neki.

De ha nála marad az ő pénze, akkor azt kérdezgeti, minek kell még nekem pénz, ha megkérem utaljon át?

(Én fizetem a csekkeket, én vásárolok mindent, ő az albérletet, néha muszáj kérnem, mert nem elég, főleg, hogy van baba is.)

De a legrosszabb, hogy a babavárót is költi!!!!

Mit tegyek?

Alig van már a hitelből és még el sem kezdtük törleszteni..:(

Köszönöm, ha segítesz!

2022. szept. 22. 17:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%

20

Netto 800, az nem sok! Az az alap! (Vidéki varos) Biatorbágy

2022. szept. 23. 09:23
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
Akkor úgy látszik MOn mindenki pénzben fürdik :)
2022. szept. 23. 09:25
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Nettó 800 igenis sok, és Biatorbágy a gazdagabb települések közül való! Ha onnan 200-250 km-re mennénk, kevesebb is elég! Mindegy, hogy Hajdúság, Somogy, Baranya vagy Békés! Talán Győr és Vas megye, ami jobb helyzetben van.
2022. szept. 23. 23:46
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Nettó 500/hó, 5 tagú család, Pest megye. Sok gyümölcs, zöldség, házi hús, normális ruhák, cipők mindenkinek, 2 autó fenntartása, évi 2 nyaralás. Nem rongyrázóak vagyunk, nincs medencés házunk, és szerintem jól élünk... Havi 300 is elég lenne, ha meghúznánk a nadrágszíjat.
2022. szept. 24. 18:20
 25/27 anonim ***** válasza:
84%
Hm. "Jelenleg egy család 800 eft alatt nyomorog". Igaz én már nem vagyok kisgyerekes de nem nyomorgunk. 2 gyerekünk van. Én átlag nettó 250 eft keresek, férjem 280 eft, lehet több is kevesebb is kicsit + 90 eft egyebb. Családi pótlékot már nem kapunk. Hm. Mi havonta tudunk félre tenni, igaz nem sokat. Kolcsonunk sosem volt.
2022. szept. 25. 01:34
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

25

Akkor elég szeremcsések vagytok, ha orokoltetek lakast/házat! Mert sajnos, ma hitel nélkül nem lesz házad!

2022. szept. 25. 07:41
 27/27 anonim ***** válasza:
87%
Kiszámoló Akadémia YouTube. Ha nem vevő, hogy meghallgassa, akkor sehogy.
2022. szept. 25. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!