Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehangol a szilikon mell. Velem van a baj? Részletek lenn.
A párom 3 gyerek után megcsináltatta a melleit, mert megviselte őket a szoptatás. Eredetileg is szép mellei voltak, de ugye meglógtak. 2x500cc-t javasolt neki az orvos, azt hiszem a magas profilú kerek implantot választotta, így az eddigi enyhén lógó cicikből most "2 lufi" lett.
Optikailag persze frankó, de fogásra elég lehangoló. Nem tudom, hogy csak a félig izom alá rakott implantoknál van-e ez, de kb mintha a mellizmát fognám, olyan kemény, az eredeti állomány meg külön életet él.
Ő nagyon elégedett vele, visszanyerte az önbizalmát ezen a téren.
Szeretem a nagy ciciket, de ez a felállás annyira nem hoz lázba :/
Más is van így ezzel?
ui: azt hiszem a leírásból is kiderül, hogy nem én beszéltem rá
Ja mindenki az igazit szereti mégis a műcs*csűekkel van tele a férfiak instája/face/ p*rn*ban arra keresnek rá, meg azok után forgolódnak..
kész vicc ez a jajj mű… ha császározzák pl a hasa sem lesz olyan tapintású, ahol vágják ott a bőre sem, striákról ne is beszéljünk..
mellesleg nem azt szeretitek ha a párotok magabiztos? Ha jól érzi magát a testében? Ha felszabadultan tudtok akrobatikázni mert nem érzi magát rusnyának? Oké szerinted felesleges.. de nem a te testedről van szó! Én akkor vagyok boldog ha a párom is az, akkor is ha például szerintem felesleges az a bizonyos típusú kocsi.. Mellesleg csak példaként:. Ha férfi nem elég kemény ott lent” az sem olyan tapintású.. mégis vannak olyan embereknek is szerető társa.
3-
1) nem azt mondtam, hogy este mar csomagolok is, mert itthon csak egy műcsöcs vár, egyszeruen csak feltettem egy kérdést, hogy mást is zavar-e.
2) tokre megertem, hogy neki ez fontos, azert sem beszeltem le a mutetrol es tamogattam benne annak ellenere, hogy voltak ellenerzeseim
3) ha a szilikon melleitol puha leszek ott lenn, akkor mi lesz? ki lesz a "hibas"?
4) a csaszarozast ne keverjuk mar ide
5) "p*rn*ban arra keresnek rá": en biztosan nem :D en maradok a natural big tits kifejezesnel XD
Mindkettőtöket meg tudlak érteni. A feleséged rosszul érezte magát a bőrében, utálta a saját látványát. Most gondolom, visszanyerte az önbizalmát. Téged viszont taszít ez a megoldás. Próbálj meg a testének más részeivel foglalkozni, van még erogén zónánk bőven.
N
Én undorodom a szilikon melltől.
Ha valaki megcsináltatja a melleit az érthető. DE minek a szilikon bele?
Fu otos, tegnap en is azt neztem pont :D
Egyebkent megereszkedve, de mumell nelkul mennyire tetszett neked? Oszinten kivancsi vagyok egy ferfi velemenyere.
Amugy az nem lett volna kompromisszum, hogy csak felvarratja?
O latja rajtad, hogy annyira nem ugralsz ertuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!