Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsináltatta a melleit, azóta nem érzem jól magam, mit tegyek? részletek lent.
A páromnak megismerkedésünkkor szep nagy cicijei voltak, ez is fogott meg benne. 3 gyerek végigszoptatása azonban nem mult el nyomtalanul rajtuk, igy szerette volna kicsit visszakapni a regi enjet, igy megcsinaltatta a melleit.
Mivel szeretem, tamogattam ebben - NEM anyagilag.
De amiota hazahoztam a korhazbol valahogy nem erzem jol magam. Egyreszt frusztral a latvany, pedig mellmanias vagyok, de ez a mostani nem igazan tetszik. Kb a nyakában van ket labda. Tudom, hogy meg sokat fog valtozni, mire beall az implant, de .. kb sirhatnekom van, nem tudom miert.
MAsreszrol attol tartok, hogy ha esetleg visszajon a vágy, akkor meg tulzottan is fogom kivanni és allando feszultsegforras lesz ez kozottunk, mivel mindig is ra voltam kattanva a melleire, neki viszont nincs akkora etvagya ezen a teren, mint nekem.
tudom, sok a bajom, meg bezzeg mas osszetenne a ket kezet, de en most valamiert tenyleg nem talalom a helyem ebben a helyzetben.

Olyan vagy mint egy hisztis picsa. Egy nőt nem a melle miatt szeret az ember.
Vegyèl szexdollt

Nő vagyok és megértelek, több férfitól halottam már hogy nem jött be az új cickó. Milyen kosárméretből milyen lett?
De az enyémmel játszhatsz ha igazira vágysz és szereted a nagyokat. :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!