Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd kihűlni a házasságunk a férjemmel?
Férjedet ugyanúgy szereted mint előtte?
A szexre lenne igényed? Csak vele vagy hidegebb?
Sok kérdés van, amit válaszolj meg magadnak és azok alapján könnyebb megtalálni a számodra/számotokra helyes irányt, döntést!
Mintha a saját emlékeimet olvasnám vissza. Nekünk is volt probléma a gyerekek születése után, a szex idővel nagyon háttérbe szorult, mindig volt fontosabb dolog minthogy egymással foglalkozzunk. Én 12 műszakot vállaltam a pénz miatt, az exem meg nehezen bírt a 2 kicsivel. Nálunk nem volt nagyszülők sajnos, nálatok nincs aki segíthetne amíg megszöktök valahova kettesben?
Ami a szexet illeti, nálam ez soha nem jelentett különösebb problémát, nem vagyok egy szexközpontú férfi, de ha a párod ilyen, akkor tényleg lehet ebből probléma, mert idővel máshol fogja keresni a boldogságát. Próbáld magad összeszedni és több időt fordítani magadra, elmenni szépségszalonba, fodrászhoz ahol van személyzet aki figyel a babára. Próbálj kiszökni a hétköznapok sivárságából és belecsempészni némi erotikát, meg kell szakítani a napi rutint és impro egymásnak esni....elég 5-10 perc és ne legyen előre megbeszélve mert az agyonvág mindent.
2,5 éves... Hogy nem tudod elengedni magad? Délután /este nem alszik??
Szerintem neked a szex és a férjed nem fontos.. Nem kívánod, nem vagy szerelmes. Ha az lennél, alig varnad, hogy együtt legyetek. Nem kell ehhez lepasszolni.. Hármasban egy jó kis program, gyerek elfarad, ti feltöltődtök aztán hajrá.
Nekünk még a kiságy is megvan és van mikor mesét nézhet benne.. Addig mi együtt napközben is nyugodtan..
Nem kell ennyire befeszulni.
Azt, hogy nő vagy meg nem másnak kell éreztetni.. Az vagy. Alap igényességed gondolom van magadra, de ha a többit erőltetni kell az nem onazonos. Gyerek előtt csak volt egy reggeli rutin, smink, haj stb, azt most is nyugodtan lehet. Nem motivál hogy beinditsd a férjed? Ha nincs benned játékosság, kacersag stb az nem jó. Ja és ne a gyerekre meg külső tényezőkre fogd ezt.. A férjed akarja, a gyerek meg nem baba már, bár az se kifogás. Itt te nem akarsz szexelni, egyszerűen mert nincs rá igényed. Amennyi ideig itt irkalsz már szexelhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!