Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége a házasságomnak?
Sziasztok, 26 éves vagyok, van egy 2 éves kislányom és pár hét múlva jön a tesó is. Férjemmel az első gyerek után nagyon megromlott a kapcsolatunk, külön alvás, elhidegülés, ő szinte nem segített semmit, én depressziós lettem. 1 év telt el mire sikerült rendezni mindent és sokáig működött is a dolog, így amikor megtudtuk hogy újabb baba jön, úgy döntöttünk megtartjuk, hiszamúgy is terveztünk tesót.
Viszont most megint hetek/hónapok óta szar minden. Szinte minden másnap veszekedünk, nagyon durván, már a gyerekre is kivetítjük a stresszt. Férjem sokszor undorítóan beszél vele, kiabál vele és olyan elvárásai vannak, ami szerintem egy 2 évestől nem elvárható. Hiszen gyerek, igen is az a dolga, hogy néha kárt tegyen valamiben, vagy kiöntse az innivalót, vagy szét pakolja a lakást.. ilyenért én sosem veszekedtem a gyerekkel, de az apja miatt már én is folyton feszült vagyok vele.. lényeg a lényeg, hogy úgy érzem itt a vége a házasságnak. Már csak vagyunk, mint 2 lakótárs, nem közeledünk egymás felé, én kifejezetten idegesítem már a férjem, ő meg engem hogy sokszor nincs rám tekintettel. Vannak olyan problémák ami mindig előjön, és úgy érzem annyit bántottuk már egymást, hogy csak a rossz maradt a kapcsolatban, a jó pedig már csak ködös emlék. Nem gondolnám hogy a gyerekek miatt kéne ebben maradnunk, bár én naív fejjel adnék még esélyt a dolognak, de tudom hogy úgyis csak ideig óráig tartana a béke. Nem tudom mit csináljak, társfüggő is vagyok illetve füvezni is szoktam (nyilván most a terhesség alatt nem) szóval nekem elég labilis a lelkem, nem tudom hogy bírnám ha 2 picivel kellene egyedül maradnom :( Aki szintén átment ezen, mi volt az a pont ahol tényleg tudta, hogy ez már csak idő kérdése és menthetetlen? Hogy sikerült talpra állni? Vagy sikerülhet ennyi mélypont után még visszatalálni egymáshoz?
Férjemmel az első gyerek után nagyon megromlott a kapcsolatunk - és erre még szülsz még egyet, hadd legyél egyedülálló anya két gyerekkel.
A férjed ott fog hagyni a pitsbe, amit kérdés, hogy eddig miért nem tett már meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!