Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem érzek boldogságot a házasságomban?
Nem tudom hova tenni magamban az érzéseimet. Pár éve vagyok férjnél,gyerekünk nincs. Anno nagyon szerettem férjemmel menni kikapcsolódni,bárhol vele tölteni az időt.
Mára ez megváltozott. Szeretem és nagyon meg is szoktam már őt,ennek ellenére nem érzem jól magam vele. Leginkább amiatt hogy alig beszélgetünk. Ha beszélünk sem bensőséges dolgokról ami hiányzik.
Talán azért mert sokat vitatkoztunk,leginkább a családja miatt akikre jobban hallgat mint rám. Férjemhez a családján,a gyomrán és a szexen keresztül vezet az út,ezeket én mostanra meg is utáltam.
Arra vágynék hogy a mostanitól fontosabb legyek neki érdek nélkül,leginkább arra hogy a családjával szemben fontosabb legyek.
Így beszélgetések nélkül teljesen langyos lett a kapcsolatunk.
Próbáltam ezt vele megvitatni az a baj már mindenen összeveszünk.
Állandóan a családjával jön,nekem meg elegem van hogy én akkor vagyok jó ha hozzájuk nem megy,olyan dolgokra vagyok jó amit tőlük nem kap meg. Tervezni sincs kedvem már a jövőt mert a családja szempontjából gondolja át azt is,nem kettőnk szempontjából kizárólag.
Mit tegyek,nem akarnék válni. Így sem jó. 42/nő
Köszönöm 4-es. Jó olvasni hogy mertél változtatni így megtaláltad a boldogságod.
Nem tudom,valami nagyon hiányzik a kapcsolatunkból,legalábbis részemről.
Azt mondja szeret. Mégis mintha leragadt volna a hagyományos férfi dolgozik-nőé a háztartás családmodellnél,miközben igényli hogy én is dolgozzam.
Többet keres,teszi félre magának. Ja persze úgy van hogy jobb autó,másik ház,amiből nekem is lesz kényelmem. De mégis ő dönt.
Ami a legrosszabb,családjával szemben minden kérésem alulmarad.
Igen,igazad van 4-es. Egyáltalán nem így szeretném élni az éveimet,nem vagyok boldog mellette. Persze azt nem értem hogy szerethetek valakit aki mellett már boldog sem vagyok. Úgy érzem megfogadom a tanácsodat,pici erőt gyűjtök még hozzá.
És igen nem az egyedüllét a legnagyobb félelmem,hanem hogy nem találok jobbat. Konkrétan másban más hiba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!