Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vigyek életet újra a házasságomba?
Erotikus társasjáték
Szerepjátékok
Rendeltek valamit a szexhopból
Romantikus film, amíg alszik a pici, kis nasival
Társasjáték (hagyományos) vagy x-box
Masszázs
Közös fürdő vagy zuhany
Kölcsönös talpmasszázs (filmezni is lehet közben)
Randi hármasban: a legtöbb baba órákig alszik, ha babakocsival sétáltok. Ti közben tudtok beszélgetni, fagyizni, kiültök piknikezni. Nyugodtan menjetek csak azért állatkertbe, mert nektek jó. Ne várd meg, hogy elég nagy legyen. Majd mentek akkor is!
Ennél jobb a hordozókendő: közeledni is könnyebb, és simán tudtok menni bárhova. Múzeum, kiállítás, szabadtéri rendezvény, kilátó. A legjobb kisbabás "randikhoz". Te se stresszelsz, hogy van el otthon a nagyival. Kb. annyit zavar, mint egy hátizsák. 😁 Imádtam ezt az időszakot, kár, hogy nem használtuk ki még jobban. Mikor apára van kötve, akkor nem csak megpihenhetsz, de segít erősíteni az apa-gyerek kötődést is.
Én azt javasolnám, hogy minden nap tegyetek magatokért egy kicsit. Szuper dolog kicsit lepasszolni a gyereket és egymással foglalkozni, de az csak egy egyszeri alkalom. Lehet, hogy hirtelen nem is tudnátok mit kezdeni egymással, ha tényleg el vagytok távolodva.
Minden nap szánjatok egymásra legalább 5 percet. Amikor csak és kizárólag a másikra figyeltek. Nincs telefon, számítógép, tévé, csak Te és a Férjed. Ezt kisbaba mellett is meg lehet tenni, nem kell hozzá külső segítség. Ha már sikerül könnyedén beszélgetni a világ dolgairól, (és nem a családi logisztikáról) akkor érdemes megszervezni egy hosszabb kettesben töltött időt. Nap közben ha van egy kis időd, olvass. Akár könyvet, akár újságot, magazint. Az olvasottakból valamit be lehet dobni kezdő témának. Vagy folytatásnak a "Milyen napod volt" kérdés után.
Aki írogatja a bébiszitter, annak amúgy van gyereke?
Baromira nem olcsó, és nem is biztos, hogy jó. Anyatejes baba mellett nem megoldás. Viszont,- pont azért, mert drága, - legjobb esetben is havonta két alkalom. De átlagos fizetésből inkább évente kettő.
Egy jó házassághoz pedig havi két olyan alkalom nagyon kevés, amikor egymással foglalkoztok. Igenis minden egyes nap kell! Ha csak pár percet is, ha csak egy kedves gesztust, de bele kell tennetek a részeteket.
Pont úgy nem szokott működni, hogy heti 6 napot munkatársak vagytok a família kft-ben, aztán meg heti egyszer lepasszoljátok a gyereket, és két idegen ül egymás mellett a moziban.
Az meg eleve halálra van ítélve, ha anyaként vagy apaként nem latod a másikat vonzónak. Mondjuk biztos a női agyammal van gond, de basszus, pont azért ő lett a férjem és a gyerekem apja, mert megláttam benne a jó apát. Az összes biztosítékom leolvad, mikor látom, hogy milyen gondoskodó a picivel. A férfi agyat nem értem, hogy ott a szép felesége, a szép gyereke, látja őket együtt, és nem a szeretet meg a büszkeség önti el? Aki anyaként nem tudja a feleségét szeretni, az minek csinált neki gyereket? Ennyire csak az számít, hogy mennyire szűk a punci?
6.-nak.
Anyatejet le lehet szívni és üvegbe rakni. A babyszitter meg segít anyunak a baba és apu lenyugtatásában is, ha jó, így megéri.
Nem 2-3 ezer/alkalom, szerintem lemaradt egy nulla.
A kettesben töltött idő pedig nem azt jelenti, hogy minimum 50 km választ el a gyerektől.
Simán lehet egymással foglalkozni, mikor alszik. Ez meg az első hónapokban elég gyakori, nappal is. A babának semmi baja nem lesz, ha anyu kicsit kikötözi apát a konyhaasztalhoz, vagy apa besurran a zuhany alá anya mellé, és gyorsan gyártanak még egy kistestvért. Amíg a pici random felébred, addig anyát nem célszerű kikötözni sehova, mert nem olyan egyszerű gyorsan átfutni a gyerekszobába. Ez csak egy tipp, de nem mondom el, hogy honnan tudom.
Viszont az élet nem csak a szex körül forog. Mi nagyon rákaptunk a babás időszakban az x-boxra. Aki veszít, az cseréli a következő pelust. Komoly tétje volt.
Abba viszont bele lehet szakadni, ha a hármasban töltött időt nem tudják kincsnek tekinteni. Főleg úgy, ezek a percek nem jönnek vissza. Csak most baba, csak most totyogós, csak egyszer tanul járni, csak most lát csigát először, stb. Viszont a férj és a feleség jó esetben 20 év múlva is kettesben lesz.
Meg kell élni az anyaságot/apaságot, a családdá válást is, a maga szépségében. Babakocsi tologatás közben remekül lehet beszélgetni. Például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!