Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy vigyek életet újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vigyek életet újra a házasságomba?

Figyelt kérdés
A férjemmel eléggé ellaposodott a házasságunk. Kisbabánk van, a terhesség alatt és a szülés utáni első időszakban keveset foglalkoztunk egymással, minden figyelmünk, időnk a babáé volt. Most azonban úgy érzem jó lenne kicsit felmelegíteni a férjemmel való kapcsolatomat. A családtól, barátoktól messze lakunk, konkrétan senkire nem tudom ràbízni a babát. Randizás így nem opció, főleg otthoni tippek érdekelnének. 😉

2021. máj. 16. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

9 Nem maradt le egy nulla, nekem is van gyerekem , és óránként 1000Ft a díja. Ettől olcsóbb is volt de ő itt lakik 4 háznyira, így könnyebb.

Nem kell több napos programra gondolni.

2021. máj. 17. 06:07
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Egyetértek hogy a babyszitteres megoldás jó lehet ugyan,de csak alkalmi jelleggel..Attól pedig nem fog újra visszatérni az amire a kérdező vágyik..

Mert azt csak úgy lehet,ha minden nap találtok magatoknak olyan perceket,amikor örültök egymásnak.Ezt kisbaba mellett is meg lehet tenni,elvégre valamikor csak alszik is az a baba..Én pici babát,nem bíznék másra,még rokonra se,nemhogy idegenre.

2021. máj. 17. 11:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm nekem is használt.

A 2aes 5os válaszok főleg mert az én babám a cumit nem fogadja el. 4hós csak

2021. máj. 17. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem kell nagy dolgokra gondolni. Próbálj meg neki csinálni vmi finom vacsit, esetleg süsd meg a kedvenc sütijét, várd haza egy hideg sörrel, ha szereti és ha letetted a picit, akkor heti 1-2x szánjatok magatokra néhány órát.
2021. máj. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!