Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban van ilyen?
Házas embereket kérdezném. Szóval van nálatok olyan hogy nincs kedvetek a szexhez de belekezdtek, majd közlitek a párotokkal hogy bocsi, de ez ma nem megy? Ezzel véget is ért a dolog, jöhet az alvás.
Másnap nincs folytatása, mintha mi sem történt volna.
"Szóval van nálatok olyan hogy nincs kedvetek a szexhez de belekezdtek, majd közlitek a párotokkal hogy bocsi, de ez ma nem megy? "
előfordul, persze. nem vagyunk gépek, jó néhány különféle oka lehet, amiért mégsem megy a szex (noha eredetileg úgy gondolta az ember, hogy jól fog esni).
azért ilyen esetben többnyire megkérdezzük a másiktól, hogyan tudnánk segíteni, illetve elmondjuk a másiknak, mi az oka a visszautasításnak.
Egy házasságban annyi minden van...
Ha nincs kedvem a szexhez, inkább megmondom és bele sem fogunk. De ilyen is előfordult már amit írtál.
Sőt, olyan is, hogy én másztam rá férjemre, belement, de ő adta fel időközben, mondván nagyon fáradt, mégsem fog neki most menni.
"Engem az érdekelne, hogy az elutasítás azért van mert pillanatnyilag nem jó, vagy maga a párotok személye nem vonz?"
az előbbi.
ha nem vonzódtunk volna egymáshoz, akkor a közelébe sem jutottunk volna annak, hogy összeházasodjunk
"Ezek után hogyan kezdeményezzek vagy hogyan és mit csináljak?"
eléállsz, és mondod, hogy van valami a kapcsolatotokban, ami neked nagyon nem jó és szeretnél róla beszélni, hogy miként lehetne jobbá tenni.
ha továbbra sem foglalkozik a témával, akkor pedig elgondolkoznék, le akarom-e élni olyan ember mellett az életem hátralevő részét, akivel egyrészt egy rakás fos a szexuális élet, másrészt tök nyugodtan telibe szarja a problémáimat.
15. Bennem is ez fogalmazódott meg. Csak ismerem magam és a párom, ami azt jelenti ebből óriási nagy botrányt csapnánk. Nekem három mondatig menne a kulturált beszélgetés, majd mivel neki az lenne a válasza hogy ő nem tudja miét van ez így, én ekkor magamra venném és felmenne a vérnyomásom 345-ig. A válaszát előre tudom, nem miattad van, nem veled van a problémám. Sajnos én ezt nem hiszem el. Majd ezek után 1-2 hónapig ultra passzív lennék a komplett családi életünkkel kapcsolatosan, imádnék a munkahelyemen lenni. Ha ő így áll hozzám, akkor tőlem se várjon egy másodpercnyi figyelmet sem. Elkezdenék kifelé kacsingatni, ugyanis már marhára kíváncsi vagyok arra, hogy tényleg ekkora taszító förmedvény vagyok-e. Sőt, már nagyon jól esne, ha valaki mint embert is értékelne.
Végül is elé állhatok és megmondhatom neki hogy mi nem tetszik, elég jó ötlet! :D
18. Nálunk alapból mindig is jól működött ( működik) a kémia. Ez az egyik alapja annak, hogy egy párkapcsolat jól működjön. A másik alap természetesen az érzelmek.
Ilyen Havi 2 típusú emberrel össze sem jöttem volna soha, vagy legalábbis nem lett volna hosszútávú, főleg nem 12 éves kapcsolat, amiben élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!