Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságban élni?
Sziasztok!
Feleségem felvetette a nyitott házasság gondolatát.
Tőlem elég messze áll ez a nézet, elég monogámnak tartom magam, ő volt nekem az első kb minden téren, számára nem én voltam. Soha nem volt megcsalás a kapcsolatunkban ~9 éve vagyunk együtt.
Szerintem én nagyon nem tudnám hova tenni azt, hogy ő mással van, nekem meg nem igényem más nővel lenni.
Szerintetek el fog ez nála múlni? Soha nem vetett fel ilyet..
Nem fog nála elmúlni és készülj arra, hogy hamarosan odébb áll.
Ne veszekedjetek, hanem mondd, hogy tudomásul vetted, Te erre abszolút nem vagy rávehető és közöld, hogy elválsz tőle. Ez megjavulni aligha fog...
Ne legyen igazam, de így lesz. Valamivel nincs megelégedve a részedről. Ezt megbeszélhetnétek.
Arra, ha valami nem működik nem megoldás a nyitott kapcsolat! Ehhez nagyon biztosnak kell lenni egymásban, és szilárd összetartás kell.
Gondolj bele, hogy mit éreznél, hogy viselkednél, ha képbe kerülne valaki, ő vajon tudná -e ezt csak szexként kezelni! Ez garantáltan nálatok a kapcsolat halála lenne.
Mit jelent az, hogy nem jó a szex, és miért nyilván a gyerek óta? Melyikőtöknek van problémája, és mivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!