Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságban élni?
Sziasztok!
Feleségem felvetette a nyitott házasság gondolatát.
Tőlem elég messze áll ez a nézet, elég monogámnak tartom magam, ő volt nekem az első kb minden téren, számára nem én voltam. Soha nem volt megcsalás a kapcsolatunkban ~9 éve vagyunk együtt.
Szerintem én nagyon nem tudnám hova tenni azt, hogy ő mással van, nekem meg nem igényem más nővel lenni.
Szerintetek el fog ez nála múlni? Soha nem vetett fel ilyet..
Ha képes a vaginális orgazmusra, és ez korábban nem is okozott gondot, akkor egyszerűen beszélnetek kellene szex közben is, de ha nem sikerült akkor előtte/utána is, hogy mire vágyik. Én 17 év után bármikor elmegyek bizonyos pózban, és a párom megfelelő ingerlésével, de ezt ő tudja, úgyhogy ez nálunk fel sem merül problémaként. Ha ez nem lenne, akkor a csikló orgazmus bőven megfelelne, mert szeretem, és tudom, hogy a hüvelyi orgazmusra a nők többsége egyébként sem képes.
Bármilyen rossz is neked, az alap probléma nem a szexben keresendő, hanem, hogy már nem szeret! Eszébe nem jutna mással szexelni ilyesmi miatt, hanem javítani akarna.
Ok.Akkor én leírom neked normálisan. Tegyük fel, hogy belemész. A nőknél 90%-ban van érzelem. Ha a szex előtt nincs, akkor majd lesz utána. Tehát lesz neki egy pasi, akivel jó a szex, vannak érzelmek, nincs stresszt, csak boldogság. Meg van otthon egy másik, akivel sz.r a szex, feszültség van, rossz kommunikáció. Te melyiket választanád? Válás várható. Nem, a gyerek nem tartja melletted, mert őt nem veszíti el, azt írtad, anyagilag sincs rád szorulva.
A másik lehetőség, hogy nem mész bele. A fentieket sürgősen orvosolni kell, különben ugyanaz a forgatókönyv várható, annyi különbséggel, hogy megcsalással tesz szert az utódodra. Ha egyenesebb típus, akkor felcseréli a sorrendet, és előbb válik.
A nyitotsag is tud jo lenni. Mi os teljesmem monogamkemt kezdtük, dr aztan nyitottunk
Nem ugy kell ezt elkepzelnj, h minden nap más, egyszerűen csak nem utasítjuk el a lehetőséget. Érdekesség, h azóta sokkal őszintébb lett a kapcsolatunk es a sex is sokat javult. Az egymással valo unatkozás is megszűnt.
Hogy milyen érzés mikor o más pasival van? Esőre nagyon féltem, h e miatt fogunk elválni vagy h nagy lesz a feltekenyseg stb. Mikor megtörtént érdekeség képen nem féltékeny voltam, hanen agdodtam, h jól van-e. Mi a teljes őszinteség mellet döntöttünk, így kaptam üzenetet, h mikor kezdik, mikor ért véget és mikor találkoztunk részletesen is beszámolt, h mi történt. Furcsa módón inkább izgalmat ereztem. Ugyan ez volt mikor rajtam volt a sor. Sőt meg egy hatalmas izgalom volt az ö részéről, hogy egy barátnőjével voltam.
Mi ezt 5 éve kezdtük. Jól átbeszélünk mindig mindent es igy tud működni, annak ellenere, h mi is monogam tipusuak voltunk
Attól hogy te azt gondolod, nincs megcsalás, még lehet.
Egy hazug ember is őszintének tűnik.
Hidd el, ha már megtelepedett az agyában a gondolat, így vagy úgy, de le fog feküdni mással. Ha eddig még nem tette meg.
Menjetek csak párterápiára, ahol mindketten őszintén tárjátoka terapeuta elé a problémáitokat. Ne szégyelljetek semmiről se beszélni előtte, ami nyomja a lelketeket. Csakis így lehet eredményes egy terápia (hacsak nem romlott meg a viszony, hogy már semmi sem segít.
A terapeuta hozzá van szokva mindenféle okokhoz, ne fog kinevetni, főleg nem fogja senkinek kifecsegni, amit tőletek hall. Erre az őszinteségre kérjed meg a párod is.
Sok szerencsét és egyelőre bízz a párodban, miszerint még nem csalt meg!
Mosolyogtam én is,mennyi itt a jó indulatú
állampolgár, de azért az tény hogy ő, nem veled akarja
megoldani a gondokat,hanem valaki mással..És ez szomorú lenne
a számomra egy jó házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!