Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ilyen esetben? Szakítanátok?
Férjed fel évre rá mondja el neked hogy fél évvel ezelőtt az előző ex barátnője felkereste őt, nem akarta elmondani akkor neked mert hogy terhes voltál és félt felzaklatott volna, írta neki a lány hogy felhívhatja e e a férjedet, felhívta, beszéltek telefonon bocsánatot kért tőle a lány hogy megcsalta ami 6 évvel ezelőtt volt....aztán nem beszéltek ...a férjed kitorolt mindent a telfonjából.. aztán kerdore vonod a lányt hogy hogy is volt ez és ő leírja neked azt hogy tényleg ő kereste fel a férjed hogy bocsánatot kérjen de semmi más nem volt.
-biztosan nem volt más mert külföldön lakunk, de furán jött le.
Kérdőre sem vonnám a lányt.
Nem tetszene, hogy most akar magyarázkodni, mikor már az én párom, de attól, hogy az, még írhat neki bárki, ezt nem a barátnő szabályozza szerencsére.
Az sem tetszene, ha a párom eltitkolná. Hogy törli, vagy sem, engem nem érint, nem nézegetjük egymás telefonját, de örülnék, ha tartana annyira intelligensnek, hogy tudom kezelni. A terhesség nem ok a titkolózásra, amennyiben tényleg csak ennyi történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!