Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány éves korukra élik ki magukat?
Mikorra unják meg a fiúzást és sok bulizást?
Mikor kezdenek el vágyni a házasság és a családra?
23 éves lány már nagyjából kímélte magát?
#2-essel értek egyet.
Ez nem a kortól függ.
Miért gondolod, hogy minden nő / minden férfi ugyan azt akarja??
Azért nem mennek a kapcsolatok, vagy azért sem, mert abban nem feccelik az energiát a felek, hogy megismerjék a másikat, hogy BESZÉLJENEK, hogy Igen, te még bulizni akarsz, meg még tudod, hogy nem csak egy emberrel akarsz szexelni életed végéig? Ezeket meg lehet beszélni, ha nem suttyóparasztokkal ismerkedünk. Javaslom, figyelj oda a partneredre akivel ismerkedsz, és ha ő nem azt akarja amit te, keress tovább. Nem vagyunk egy homogén massza, keresni kell, bele kell fektetni az energiát.
Pasizás meg bulik már nem hiányoznak régóta. Gyerekem is van (8 lesz). De ettől pl párommal még kiakarom élni magam. Nálam ez régen se a bulit meg a pasizást foglalta magába.
Van olyan, aki 20 évesen vagyik gyerekre, van aki 40 évesen se és olyan is, akinek van gyerek aztán pár év múlva dob mindent mert élni akar.
N 30
Manapság a nők 30-31 körül házasodnak és szülik az első gyereket. Férfiak 2-3 évvel később.
Na, akkor szerinted?
Vagy aki nem szeret bulizni vagy megúnta, az szerinted automatzikusan szülni akar? Szerintem nem.
Én olyan 20-21 éves koromra éltem ki magam
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!