Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha a párod azért nem szeretne feleségül venni, mert a házassága válással végződött és csalódott a házasságban?
Nem
Nekem megfelelne hétfőn hivatali időben is akár. Csak a szülőket hívnám meg és utána egy ebéd. Nem érdekel a klasszikus esküvői ruha és a lagzi sem. Nem ezek miatt vágyom rà.
Pontosan igaz, kérdező, ez sajnos csak kifogás, erre akárki talál indokot.
Még az is lehet, hogy igaza van, de nem csdálom azt, hogy minimum rosszul esik neked, hogyha nem bízik benned annyira, hogy feleségül vegyen.
Nekem ez NO GO lenne, én nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.
A párom pl azért nem vesz el, mert szr családi mintát hozott.
A szülei elváltak, amikor kicsi volt, az apja még kétszer elvált utána, szóval neki az a minta, hogy hiába van papír, meg bármi, lószrt nem jelent.
Apáék 15 évig éltek boldog házasságban, mikor anya elment, szóval nekem oké a házasság.
Vszeg nem vesz el, de annyira nem fontos a papír, hogy emiatt kidobjak sok-sok szép évet a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!