Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éve vagyunk eggyütt a feleségemmel, kiderült, hogy megcsalt 8-9 pasival. Mit csináljak?
Hát nem tudom, nekem nem lenne opció hogy éljünk együtt mint a lakótársak.Nem lenne hozzá gusztusom.Nem egy férfival csalt meg, hanem majdnem egy tucattal.Nem mintha annyit számítana hogy egy vagy 9.Az egy után se tudnék ránézni hányinger nélkül.De jó nagy ribi hogy 9-en átmentek rajta. Te meg jó nagy marha hogy fel se tűnt ennyi ideig.
Én keresném a megoldást,de tuti hogy nem maradnék benne ebbe a helyzetbe.Akár még másodállást is vállalnék csak azért hogy önálló lehessek és tudjak bérelni és fizetni egy kisebb alapterületű alacsony fenntartású lakást.
Akkora nem lehet a baj, ha folyamatosan kifogásokat keresel, hogy miért NE kelljen szetköltöznötök. Anyádhoz nem mész haza? Oszt' miért nem? Már eleve érdekből jöttetek össze, hogy ne kelljen otthon lakni? Házastársi tartás. Na, persze. Jó nagy marha vagy, ha elhiszed.
Akkor sok boldogságot! Reménykedj, hogy valamelyik pasija elviszi 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!