Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éve vagyunk eggyütt a feleségemmel, kiderült, hogy megcsalt 8-9 pasival. Mit csináljak?
7es, miért? Az a baj, hogy nem ismerte, nem az, ha elveszi. Én is nemrég házasodtam, és nem vagyunk még 2 éve együtt. De az elejétől fogva együtt éltünk, és napi szinten beszélgetünk magunkról, a kapcsolatunkról. Ismerjük egymást, egymáshoz illők vagyunk, miért baj az ha 1,5 év után házasság van?
Bocs az offért.
"ha már lúd, legyen kövér"
Sok sikert a következő csajhoz!
Inkább azért gáz, mert neked is meg kellett dugni!( olyan lehetett mint egy prostival!Fúj már!)
3 opció:
Ismerkedj meg egy csajjal, költöztesd oda, és közös erővel túrjátok ki a félrelépős asszonykát! (Tanácsos lecserélni a zárat is.)
Ismerkedj meg egy csajjal és költözz hozzá!
Vagy ha megoldható, akkor költözz vissza oda, ahol ezelőtt laktál!
#18 anyámélhoz nem megyek vissza.
A többi meg nem játszik, amíg el nem váltunk. Mert akkor házasságtörés lenne a részemről és akkor jogot formálhatna az asszonytartásra ami a jövedelmem 30%-a... hülye nem vagyok. Ha gyerek nincs, akkor ezzel ne tegyen tönkre anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!