Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éve vagyunk eggyütt a feleségemmel, kiderült, hogy megcsalt 8-9 pasival. Mit csináljak?
Magyarul csak amiatt maradsz vele, mert kevés lesz a bevèteled, és nem fogod tudni fenntartani magadat...
Nőben tudok hogy hìvják az ilyeneket.
"Mert akkor házasságtörés lenne a részemről és akkor jogot formálhatna az asszonytartásra ami a jövedelmem 30%-a..."
Szerintem te a házastársi tartásra gondolsz. Még szerencse, hogy az fordítva is elsülhet. (De szerintem ezt ő is pontosan tudja.)
Válás esetén meg nem lenne tanácsos keménykednie, mert akkor felhozhatnád a válás valódi okát, ami neki lenne kínos.
És innentől kezdve a válásig, neki nem kell "mindenről" tudnia, hogy te mikor, hová és kivel. :D
Pár éve váltunk közös megegyezéssel, szó sem volt semmiféle "tartásról".
Megcsalt az exem, elköltöztem, beadtam a keresetet és ennyi. Nem kellett bizonygatni senkinek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!