Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudtátok kiszűrni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtátok kiszűrni, hogy vállalhattok-e gyereket a kapcsolatotokba? Hogyan kellett viselkednie a párotoknak/férjeteknek?

Figyelt kérdés

Azok válaszára lennék kíváncsi, akik valamilyen szinten racionálisan mérlegelték, hogy szülhetnek-e az aktuális párjuknak, nem csak azért jött a baba, mert ,,csak szerették egymást"?

Minek kellett teljesülnie, hogy bevállaljátok? Voltak-e konkrét tettek, viselkedés? Volt-e mögöttetek valamilyen igazán embertpróbáló élettapasztalat? Úgy viselkedett a párotok, ahogyan gondoltátok?

Azért érdekel, mert csomó kérdést lehet olvasni, hogy terhesség alatt megkergült a pasi, bunkó lett, félrement stb. és szeretnék hinni abban, hogy ennek amúgy voltak már jelei, csak nem akarták sokan észrevenni, vagy nem volt elég tapasztalatuk nehéz szituációkban.

Mit gondoltok erről?

2022. jún. 1. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Konkrét kritériumok nyilván nem voltak, de figyeltem ilyen szempontból is a viselkedését. Nyugodtan vágtam bele a dologba, mert tudtam, hogy törődő ember, olyan, aki partner tud lenni mindenben. Pl rögtön nem sokkal az összeköltözés után elvesztettem a munkámat, és épp válság után voltunk (2011) hónapokig nem találtam másikat. Soha egy rossz szava nem volt rám, inkább biztatott, támogatott, pedig ő sem keresett sokat és egy fizuból nagyon csórón éltünk.

Aztán volt nekünk is közös állat, akit szeretett, gondoskodott róla, szerintem ez is nagyon árulkodó.

Mindig kivette a részét a házimunkából, sose volt az a nő dolga, első pillanattól evidens volt neki, hogy ez közös feladat.

Beszélgettünk is a gyerekvállalásról, mindig úgy képzelte el, hogy ő is kivesz a részét, így érezte természetesnek. Azt mondta, hogy neki fontos, hogy kötődjön hozzá a gyerek, és tudja, hogy ezért tenni kell.

Fiatalon házasodtunk össze, fiatalon született meg az első gyerek (én 27 voltam, férjem még 26 se), de tényleg nagyon példásan ott volt mindenben és csinálta. Most 7 éves a nagyobb gyerek, 3,5 a kicsi, nem vesztett a lelkesedésből, azóta is mindenben számíthatunk egymásra. Neki sosem volt gond pelenkát cserélni, fürdetni, vagy épp vigyázni rájuk, ha elmennék valahova, nem is volt kérdés, hogy hajlandó-e ezekre, természetesnek vette, hogy az ő dolga is.

2022. jún. 3. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet 100% biztosra menni. Én elsősorban magamra gondoltam, hogy én már nagyon vagyodom egy kisbaba után. Aztán, hogy a férjem rendes apuka lett az egy dolog.
2022. jún. 4. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

- pánikbeteg voltam, 100%-ban támogatott, nélküle nem is lettem volna jobban

- mindig őszinte velem

- más nőre még csak rá se néz

- van stabil munkahelye, nincs káros szenvedélye

- folyamatosan érezteti velem, hogy szeret

- összeházasodtunk és utána vállaltunk gyereket (csak a férjemnek szülök, nem a,, páromnak")

- más gyerekekkel jól kijött

- az apja nagyon letojta és nem mutatott szinte soha semmilyen érzelmet felé, többször hangot adott annak, hogy ő nem tudna ilyen lenni a gyerekével (be is bizonyosodott, mert egymás fenekébe lógnak a fiunkkal immár lassan másfél éve 😆).

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Amúgy már a kapcsolatunk elejétől éreztük mindketten, hogy nagyon nagy szükségünk van egymásra. A terhességem alatt is kitartott ez, annak ellenére, hogy nem tudtunk együtt lenni, mert veszélyeztetett voltam

Mikor a fiunk megszületett, egy időre eltávolodtunk egymástól, mivel mindkettőnknek a gyerek lett a legfontosabb és körülötte forgott minden, ehhez társult, hogy rossz alvó, feszt kézben lévő gyereket dobott a gép 😁 Egymásra semmi idő, örültem, amikor tudtam aludni valamicskét. Most jutottunk oda, hogy kezdünk visszarázódni és minden megy a régiben. :)

2022. jún. 6. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Pl ne drogozzon

Dolgozzon rendszeresen

En ezeket neztem be 😅

2022. jún. 14. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!