Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnád le,ha kiderülne,hogy a férjed flörtöl a kollégájával a munkahelyén?
A férjem CNC-s. A múltkor ahogy megnéztem az időt a telóján,feljött egy üzenet egy csajtól,az instagramon.
Mikor itthon hagyta a telóját,belenéztem.
Beszélgettek a csajjal,viccelődnek,amúgy 20 éves a csajszi,ő 33. A férjem bókolt neki,illetve mondta a csajszi,hogy volt a városban,a férjem pedig kérdőre vonta,hogy dehát miért nem szólt neki? Aztán kimagyarázta a csajszi.
Kétszer írt olyat,hogy az utcán ma látott vkit,akire azt hitte,hogy ő az.
De ami a legjobban fáj,az a kijelentése,hogy sokat gondol rá és hogy ez már jelent valamit.
Szóval nekem kicsit úgy jött le a beszélgetésükből,mintha kicsit bele lenne zúgva ebbe a lányba.
Instán egyik képe alá egy ilyen emoji-t is rakott:🔥
Viszont a lány nem tűnik vevőnek rá,nem reagál a flörtölős üzeneteire és hárít,de néha ő kezdi a beszélgetést.
Amúgy elundorodtam,mert nagyon kislányos kinézete van,semmi cickó és mint egy 15 éves😞
Múltkor összevesztünk,ez is kijött belőlem,miután egy hónapig tartogattam magamba,ugyanis figyelni akartam őket,de aztán nem volt alkalmam több belenézni a telójába.
Elmesélte,hogy jajj,a Barbi,hiszen ő olyan neki,mintha a kishúga lenne😀 És hogy már volt a családjánál enni is,jóba van velük,a munkatársa volt a csaj,ő tanította be kezelni a gépet. És hogy miért kéne mindent az orromra kötnie?
Illetve 7 hónapja született a lányunk és mint most legutóbb megtudtam,ez a család küldött a baba születése alkalmából egy kis emléket,tudnak rólunk,hogy családja van.
Azóta amúgy már nem ott dolgozik a lány,de tartják a kapcsolatot.
Tudni kell róla,hogy ő sokszor túl közvetlen is a nőkkel és szerintem észre se veszi,ha flörtöl vkivel.
Nekem nagyon fáj így visszagondolva,hogy miért ment anno sokszor olyan jókedvűen dolgozni..
Én sosem adtam neki okot a féltékenységre,pedig megtehetném,sokan néznek 18-20 évesnek.
Azóta bocsánatot kért,de biztos,hogy fognak még dumálgatni🙄
Hogy reagáltátok volna ezt le? Jogosan vagyok kiakadva?
Anno a paromnak is "villogott" a telefonja, amíg nem nézte meg az értesítéseket. Ha viszont én megnéztem, akkor eltűnt a villogás, hiába maradtak meg az értesítések a "legördülő sávban". Úgy oldottam meg, hogy miután megnéztem a telóját, gyorsan küldtem neki egy képet vagy valamit. Így újból villogni kezdett.
Nem tudom, hogy itt is ez a helyzet, de gondoltam hátha segít.
Szoktak még találkozgatni a csajjal? E-mailjére (Gmail) nem tudod a jelszót? Elvileg nyomkövetést (GPS) be lehet állítani és havonta küld róla emailt. Ha eddig be volt állítva neki az szuper. Nem tudom pontosan ezt sem, de itt GYKn többen írták, hogy a helymeghatározás beállítása miatt buktak le többen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!