Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy reagálnád le,ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnád le,ha kiderülne,hogy a férjed flörtöl a kollégájával a munkahelyén?

Figyelt kérdés

A férjem CNC-s. A múltkor ahogy megnéztem az időt a telóján,feljött egy üzenet egy csajtól,az instagramon.

Mikor itthon hagyta a telóját,belenéztem.

Beszélgettek a csajjal,viccelődnek,amúgy 20 éves a csajszi,ő 33. A férjem bókolt neki,illetve mondta a csajszi,hogy volt a városban,a férjem pedig kérdőre vonta,hogy dehát miért nem szólt neki? Aztán kimagyarázta a csajszi.

Kétszer írt olyat,hogy az utcán ma látott vkit,akire azt hitte,hogy ő az.

De ami a legjobban fáj,az a kijelentése,hogy sokat gondol rá és hogy ez már jelent valamit.

Szóval nekem kicsit úgy jött le a beszélgetésükből,mintha kicsit bele lenne zúgva ebbe a lányba.

Instán egyik képe alá egy ilyen emoji-t is rakott:🔥

Viszont a lány nem tűnik vevőnek rá,nem reagál a flörtölős üzeneteire és hárít,de néha ő kezdi a beszélgetést.

Amúgy elundorodtam,mert nagyon kislányos kinézete van,semmi cickó és mint egy 15 éves😞

Múltkor összevesztünk,ez is kijött belőlem,miután egy hónapig tartogattam magamba,ugyanis figyelni akartam őket,de aztán nem volt alkalmam több belenézni a telójába.

Elmesélte,hogy jajj,a Barbi,hiszen ő olyan neki,mintha a kishúga lenne😀 És hogy már volt a családjánál enni is,jóba van velük,a munkatársa volt a csaj,ő tanította be kezelni a gépet. És hogy miért kéne mindent az orromra kötnie?

Illetve 7 hónapja született a lányunk és mint most legutóbb megtudtam,ez a család küldött a baba születése alkalmából egy kis emléket,tudnak rólunk,hogy családja van.

Azóta amúgy már nem ott dolgozik a lány,de tartják a kapcsolatot.

Tudni kell róla,hogy ő sokszor túl közvetlen is a nőkkel és szerintem észre se veszi,ha flörtöl vkivel.

Nekem nagyon fáj így visszagondolva,hogy miért ment anno sokszor olyan jókedvűen dolgozni..

Én sosem adtam neki okot a féltékenységre,pedig megtehetném,sokan néznek 18-20 évesnek.

Azóta bocsánatot kért,de biztos,hogy fognak még dumálgatni🙄

Hogy reagáltátok volna ezt le? Jogosan vagyok kiakadva?

2022. máj. 10. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent miert alazod a csajt, hogy elundorodtal, meg 15 evesnek nez ki, amikor te magadrol azt mondod, hogy 18-nak neznek (ami tuti nem igaz :D)?

Ne a csajra haragudj, hanem a ferjedre, mert ha a csaj akart volna valamit tole, akkor mar meg is lett volna neki. Konkrétan bevallotta a ferjed, hogy sokat gondol a lanyra es hogy ez jelent valamit, tehat erzelmileg megcsalt. Es hidd el, ha lett volna lehetoseg, akkor fizikalisan is megcsalt volna. Duplan undorito, hogy nem eleg, hogy a fiatal kolleginat probalja fuzni, de a tetejebe te meg het honapja adtal eletet a gyermeketeknek, szoval a csaladotokat is kockaztatta volna. Megertem, ha nem akarsz igy kisbabaval lelepni, mert nehez lenne, de ha van lehetoseged szulokhoz koltozni es anyagilag is jol allsz, akkor szerintem menj, mert igazából o ilyen. Mindig lesz valaki, aki megtetszik neki (ez idaig meg normalis is lenne), mindig be fog probalkozni, es csak ido kerdese, hogy mikor adja be valaki a derekat. Ha viszont maradsz, akkor minimum torles-tiltas, meg egy ideig adja meg a kodjat a telefonhoz.

2022. máj. 10. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosan, ez színtiszta flört volt... Innentől már csak a csajon múlik gyakorlatilag, lesz - e belőle több is. Ami azért rád nézve elég megalázó.
2022. máj. 10. 19:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Első,sajnálom,ha így jött le,nem a lányt aláztam. Hanem a férjemet,hogy szinte egy kislány kaliberű lánynál próbálkozik és szerintem ez undorító.
2022. máj. 10. 19:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Arcra néznek sokkal fiatalabbnak,testre azért nőies vagyok
2022. máj. 10. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, akkpr en ertettem felre. Viszont a valasz tobbi reszet attol meg tartom, sajnos megcsalt erzelmileg es nem rajta mult, hogy nem tortent testiseg. Egyébként mit tervezel most tenni?
2022. máj. 10. 20:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazad van ebben. Sajnos sokat nem tudok. Maradok,figyelek. Szeretnék kis vállalkozást csinálni jövőre és ha anyagilag is stabil leszek,akkor lépek,ha így megy tovább. Sajnos pénzben nagyban függök tőle.
2022. máj. 10. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Es mit szolt a telefonos dologhoz? Elkezdte titkolni, vagy kodot valtoztatott rajta?
2022. máj. 10. 20:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem változtatta meg,igazából eddig is tudtam a jelszavát,de nem néztem bele,mert nem akartam magam ezzel idegesíteni.

De legutóbb rájöttem,hogy tudja,ha megnézem,ugyanis ha jelszóval oldom fel a telefonját,eltűnik az összes értesítő,amit ő gondolom direkt bent hagy. Ő viszont ujjlenyomattal oldja fel,úgy viszont maradnak az értesítők. Szóval ha én belenézek,akkor eltűnik az összes értesítője és látni fogja.

Azért majd belenézek,ha lesz rá alkalom,szarok bele,ha meglátja,de valószínű törölget is dolgokat..

2022. máj. 10. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de elég nagy f@szkalap a férjed. Flörtöl, érzelmileg megcsal, valószínű szex is lett volna köztük, ha a csaj akarta volna. Nekem ez nem férne bele,mert nem normális.
2022. máj. 10. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

De rossz volt még olvasni is amit írtál,átérzem..

Egyszer én is belebotlottam hasonlóba a férjem telóján,

de pont mikor valahogy megnyitottam, akkor megnyikordult a padló,

és ijedtemben lezártam a telót..Sose tudtam meg a levelezésüket,

néha azt bánom hogy nem,néha meg azt gondolom jobb is így.

2022. máj. 11. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!