Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 év (valóban) boldog házasság után kiderül, hogy a partner a kapcsolat előtt *több tucat* férfit elégített ki orálisan az mennyire tekinthető válóoknak? Vagy ezt is csak túlreagálja a feleségem?
30
Szövegértési nehézségek... Az a durva, hogy én amúgy nem értek egyet veled, de legalább képes vagyok interpretálni a véleményedet - a 29-essel ellentétben, aki egyikünkét sem érti.
Hihetetlen, hogy egyesek enélkül osztják az észt, hogy egyáltalán tudnák, hogy a másik miről beszél. Nem kell egyetérteni, de az a minimum, hogy képes vagyok 2-5 soros magyar szövegeket értelmezni.
Na, ezért szoktam én nyílt lapokkal játszani.
Nyilván nem az első találkozón rohanom le ezzel a hölgyet, de még mielőtt ténylegesen járnánk, ezt is a tudtára szoktam adni. Eddig egyszer volt olyan, hogy emiatt otthagyott a csaj a búsba. Van ilyen. Még mindig jobb, mintha X év után tudja meg (eleve nem szeretek a szerelmem előtt titkolózni), és akkor jön a szakítás, válás, elhidegülés, miegymás. Jobb és tisztább ez így.
A többiek általában tök semlegesen fogadták, legfeljebb rákérdeztek, hogy barátnő mellett is szoktam-e pasizni (természetesen nem), de olyan is volt, akit ez kifejezetten beindított. Én amellett vagyok, hogy jó a szexuális szokásokat tisztázni még a kapcsolat elején.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!