Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teljesen tönkretett. Van innen kiút?
Adjátok el a házat, fizessétek vissza a hitelt egy összegben amíg még a kamat nem megy fel 2000%-ra pár éven belül, aztán talán marad 1-2 milla azt elfeleizek és mindenki mehet útjára.
Tanultál a dologból sztem sok mindent, talán a legfontosabb tanulság hogy hitelből csak befektetünk abból sose szabad olyanokra költeni mint pl. házépítés, a két kezeddel meg semmiképp ne építs semmit, főleg másnak sem, mert a pénzt még így úgy visszaszerezheted vagy legalább a felét, de az elvesztett időt azt már nem adja neked senki vissza...
Az ilyen rï********** miatt valtoznak at a Lovag ferfiak gonossza meg megcsomorlotte.
Remelem a sors kuldd a kerdezonek egy rendes not aki tiszteli!!!
Kerdezo! A vagyon es a hitel is kozos!! Valj el!! Koltozz el!!
Es amikor rendes novel talalkozol merj ujra szeretni es hinni. Ne hagyd h ez a rossz no :D bocs h igy irtam mert maskepp kilenne cenzurazva-szoval ne a rossz no miatt..legy bizalmatlan..
Szedd rendbe magad.
Gyerek nincs??
Ak siman menne a valas is.
Nő
Sehogy. Ne vezessétek már félre szerencsétlent, ilyen nincs hogy házasság után a hitel közös (heló! van itt egyáltalán házas ember rajtam kívül? sztem ide csak 14 évesek írogatnak meg én), ez régen volt, a szocializmusban, vagy talán akkor se.
Most van olyan hogy adóstárs vagy kezes. Ha a feleség egyik se ezek közül, akkor bizony a hitelt a kérdezőnek kell visszafizetnie.
Annyi az extra, hogy ha jön a behajtó és elviszi a házat, akkor a közös házat viszi el, tehát ennyiben közös a hitel - a nőnek is érdeke hogy ki legyen fizetve.
Pampogni lehet, de a bank így működik. Fölöttünk állnak. A rendszerváltáskor el lehetett volna kergetni az országból vasvillával a multikat meg a bankokat, de mi rabszolga magyarok szinte követeltük a szovjetek helyett az új amerikai kapitalista helytartókat. Meg is lett az eredménye, a fél országra rátukmáltak hiteleket, mindenki eladósodva, a Ft nem ér semmit, a kamatok 100%-al nőnek évente, a fizud semmit se ér.
Majdnem nekialltam pampogni! Mert leszazalekoltatok a kommentem..
DE! Ez sajna a nagy magyar igazsag idezem:
"A rendszerváltáskor el lehetett volna kergetni az országból vasvillával a multikat meg a bankokat, de mi rabszolga magyarok szinte követeltük a szovjetek helyett az új amerikai kapitalista helytartókat. Meg is lett az eredménye, a fél országra rátukmáltak hiteleket, mindenki eladósodva, a Ft nem ér semmit, a kamatok 100%-al nőnek évente, a fizud semmit se ér."
Igaz joval a rendszervaltas utan szulettem..tehat ebbe az uj dologba. De szivesebben elnek 1970 ben eskuszom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!